Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» αποκαλύπτει για την επιστροφή της σειράς! «Είναι εύκολο»!

Λέτε να έχουμε νέα επιστροφή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» αποκαλύπτει για την επιστροφή της σειράς! «Είναι εύκολο»!

Μία αγαπημένη ηθοποιός που απολαύσαμε στην σειρά του Ant1, αποκαλύπτει τα πάντα για την ενδεχόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς! «Είναι εύκολο να γίνει»!

Ενσάρκωσε έναν από τους χαρακτήρες που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει πολύ εύκολα ο αγαπημένος του κοινού και όχι άδικα!

Ο λόγος για την Μαρία Καβογιάννη, την τηλεοπτική «Κορίνα», η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δύο ρόλους που σημάδεψαν την καριέρα της αλλά και στο ενδεχόμενο επιστροφής κάποιας σειράς.

«Νομίζω πως οι ηρωίδες που ερμήνευα στα Εγκλήματα και στην Ντόλτσε Βίτα συμπλήρωναν η μία την άλλη. Ενώ στη Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα κοριτσάκι άβγαλτο στην ουσία και παρθένα, νομίζω ότι μέσα της βαθιά μπορεί και αυτή να φαντασιωνόταν την Κορίνα από το επόμενο σίριαλ. Τις αγαπώ πολύ και τις δύο. Υπάρχουν κάποιοι φίλοι μου που προτιμούν την Ασπασία και κάποιοι άλλοι που θέλουν περισσότερο την Κορίνα»!

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συνήθεια να επιστρέφουν σειρές από το παρελθόν: «Είναι πολύ δύσκολο βέβαια πια αλλά εξαρτάται πως θα ήταν. Δηλαδή να ξαναγίνουν τα Εγκλήματα αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Μεγαλωμένοι πια εμείς. Με τους ίδιους ρόλους αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν πια περισσότερο ώριμοι όλοι αυτοί οι ήρωες. Με δουλειές οι οποίες θα είχαν αναπτυχθεί στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Τα Εγκλήματα είναι λίγο πιο εύκολο να επιστρέψουν».

Μαρία Καβογιάννη

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, μία αγαπημένη ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» αποκάλυψε ποια ήταν η πιο εφιαλτική σκηνή που γύρισαν!

Σοκ για ηθοποιό από τα Εγκλήματα! Ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση γι' αυτόν τον ηθοποιό από τα «Εγκλήματα»! Ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και ένα σκηνικό που είχε σοκάρει τον ίδιο.

Εγκλήματα: Η αποκάλυψη του Κόκλα που μας άφησε άφωνους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Dot" μαζί με την λατρεμένη του Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι σαν κόρη του. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, απαντώντας σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του με αφορμή ένα σχόλιο της Δανάης για το πόσο αμελής είναι.

Έτσι ο αγαπημένος «Αχιλλέας», εξήγησε πως δεν είχε αλλάξει λάδια στα 40.000 χιλιόμετρα και ενώ οδηγούσε στην Εθνική, είδε τη μηχανή του αυτοκινήτου του να εκρήγνυται.

αχιλλέας εγκλήματαχατζηπαναγιώτης δανάη μπάρκα