Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα! Είναι ελεύθερη τελικά ή όχι;

Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα! Είναι ελεύθερη τελικά ή όχι;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τα πράγματα! Είναι ελεύθερη τελικά ή όχι;

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε αν είναι ελεύθερη ή όχι.

«Έχουν πάρει στο στόμα τους κόσμο και κοσμάκη. Είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και εύκολος στόχος. Υπό την έννοια ότι μπορεί να μου προσάψουν κάποιον πιο εύκολα από ότι μια κοπέλα που είναι χρόνια σε έναν δεσμό ή παντρεμένη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσα δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Για το Story που είχε ανεβάσει είπε πως «όταν έβαλα το Story για τον Γιάννη, δεν είχα δει τα δημοσιεύματα. Μετά θεώρησα πολύ παιδικό να το κατεβάσω. Θα ήταν ύποπτο. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Αγαπημένο όνομα το Γιάννης στη ζωή μας.

Το 90% των δημοσιευμάτων για τις σχέσεις μου είναι ψέμματα”σημείωσε. επίσης, «Νομίζω πως τα περισσότερα δημοσιεύματα βγαίνουν απλά για να υπάρχει μία είδηση για μένα» κατέληξε.

Είναι λίγο άκομψο και δύσκολο αυτό για τον επόμενο σύντροφο, τον πραγματικό που υπάρχει στη ζωή μου υπό την έννοια ότι μπαίνει και βλέπει όλα αυτά» κατέληξε.

Να θυμίσουμε πως, μια παρουσιάστρια δε δίστασε και αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση του My Style Rocks

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σχολιάζει το My Style Rocks και την Κατερίνα Στικούδη! «Δεν μπορώ...»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε διστάζει στιγμή και σχολιάζει δημόσια τη νέα σεζόν του My Style Rocks και φυσικά τη νέα παρουσιάστριά του, Κατερίνα Στικούδη! «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική» απαντά η παρουσιάστρια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο My Style Rocks.

Έτσι σχολίασε:

«Είναι μια δουλειά και την αντιμετωπίζω καθαρά, ξεκάθαρα ως δουλειά. Σίγουρα ήθελα να το κάνω αλλά, οκ, πάμε παρακάτω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάθεται πάνω από το χυμένο γάλα και προβληματίζεται. Συνέβη, τελείωσε, πάμε παρακάτω. Έχω πάει στην επόμενη σελίδα μου, στο επόμενο βήμα μου.

Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ. Δεν γεννήθηκα και είπα το My Style Rocks το παντρεύτηκα. Το έκανα μια χρονιά και δεν σημαίνει ότι έχω νεύρα ή δυσαρέσκεια. Με τους συνεργάτες μου έχω φανταστική επαφή, προχθές ήμουν με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην Άννα Βίσση. Με τους ανθρώπους της παραγωγής ανταλλάξαμε ευχές όπως κάθε χρόνο. Δεν είμαι εγώ, οκ, για κάποιους λόγους. Ο καθένας κάτι σκέφτεται για να φτιάξει μια εκπομπή. Από κει και πέρα, ναι, είδα την πρεμιέρα για να έχω μια άποψη».

Το σχόλιό της για την πρεμιέρα του παιχνιδιού έκανε και η πρώην κριτής του, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Και συμπλήρωσε: «Είδα που άλλαξαν το πλατό, την καινούργια επιτροπή, τον Στέλιο πως είναι μέσα σε όλο αυτό και φυσικά την Κατερίνα που είναι μια κούκλα. Είναι κάτι άλλο, αυτό που ήθελαν κιόλας να πετύχουν.

Δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί την έκανα αυτή την εκπομπή. Πως μπορώ να είμαι αντικειμενική; Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην! Τον αγάπησα, δέθηκα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του αλλά είναι πρώην και η ζωή μου δείχνει ότι έχω να κάνω κάτι άλλο» απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με κάποιον Γιάννη: «Όχι. Έχον πάρει στο λαιμό τους κόσμο και κοσμάκι. Δε ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να το δημιουργώ και αυτό. Είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και μπορούν να μου προσάψουν πιο εύκολα μια σχέση από ότι σε μια δεσμευμένη ή μια παντρεμένη κοπέλα. Εγώ ανέβασα αυτό το στόρι πριν δω τα δημοσιεύματα. Μετά θεώρησα παιδικό να κατεβάσω ένα story που ανέβασα για να ευχηθώ στη μισή Ελλάδα. Μετά θεώρησα πιο ύποπτο να το κατεβάσω».