Ρούλα Κορομηλά: Άνοιξε την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της! Στο κρεβάτι έστρωσε λευκά σεντόνια!

Το ζηλέψαμε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Άνοιξε την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της! Στο κρεβάτι έστρωσε λευκά σεντόνια!

Την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα της άνοιξε στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά. Στο κρεβάτι της έστρωσε λευκά σεντόνια, όπως είναι και οι τοίχοι της.

Η παρουσιάστρια δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τους απίστευτους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της.

Η ίδια έχει επιλέξει για την διακόσμηση ανοιχτές αποχρώσεις, κυρίως του λευκού του ασημί αλλά και του ανοιχτού καφέ. Μάλιστα, στο σαλόνι μαζί και με την τραπεζαρία της επικρατεί το λευκό.

Χθες, στο Instastory της μας έδειξε και την πανέμορφη κρεβατοκάμαρα της. Οι τοίχοι είναι επίσης ολόλευκοι όπως και το σεντόνια που έχει στρώσει στο κρεβάτι της.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Ρούλα Κορομηλά: Στην κουζίνα της έχει λευκούς τοίχους! Ο ένας είναι γεμάτος πλακάκια!

Στην κουζίνα του σπιτιού της η Ρούλα Κορομηλά έχει τοίχους σε λευκό χρώμα. Ο ένας είναι γεμάτος μπεζ πλακάκια με σχέδια.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, μας έχει δείξει και αγαπημένες γωνίες από το πανέμορφο σπίτι της. Το σημείο που λατρεύει να κάθεται και να περνάει χρόνο με αγαπημένα της πρόσωπα είναι μπροστά στο τζάκι της.

Επίσης, μας έχει βάλει και μέσα στην κουζίνα της. Έχει λευκούς τοίχους με έναν να είναι γεμάτος μπεζ πλακάκια, ενώ τα έπιπλα είναι σε καφέ χρώμα.

Ρούλα Κορομηλά: Όλο το σπίτι της είναι λευκό! Έχει ένα μόνο έπιπλο σε καφέ και ξεχωρίζει!

Όλο το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι λευκό! Έχει ένα μόνο έπιπλο σε καφέ και ξεχωρίζει, μιας και Ρούλα είναι αυτή και έκανε πάλι την διαφορά!

Η παρουσιάστρια που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, είναι γνωστή μεταξύ άλλων για το στιλ της. Το σπίτι της Ρούλας είναι καθρέφτης του καλού της γούστου και όλο είναι βαμμένο σε λευκό, με λευκά έπιπλα.

Ωστόσο μια μόνο λεπτομέρεια ξεχωρίζει! Στο σαλόνι της έχει τραπέζι από ξύλο σε καφέ χρώμα και τζάμι. Έκατσε πάνω στον καναπέ της, τράβηξε ένα βίντεο και προκάλεσε χαμό! Ιδού και η σχετική ανάρτησή της από το Instagram:

Έχετε δει και το τζάκι που έχει η Ρούλα στο σπίτι της; Θα χάσετε το μυαλό σας...