Βάσω Λασκαράκη: Μπήκε στην αγκαλιά του Σουλτάτου και έκανε την πιο «τρελή» γκριμάτσα! Δεν την άφηνε από τα χέρια του!

Είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

Βάσω Λασκαράκη: Μπήκε στην αγκαλιά του Σουλτάτου και έκανε την πιο «τρελή» γκριμάτσα! Δεν την άφηνε από τα χέρια του!

Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε όλο χαρά στην αγκαλιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου και έκανε την πιο "τρελή" γκριμάτσα που θα μπορούσε να κάνει! Από τη μεριά του ο σεφ δεν την άφηνε λεπτό από τα χέρια του, και οι δυο τους έμοιαζαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά του και έτσι στις εξόδους που κάνουν μαζί, είναι πάντα πολύ αγαπημένοι.

Έτσι ο φακός τους "συνέλαβε" μαζί, με τον Λευτέρη Σουλτάτο να έχει πάρει τη Βάσω Λασκαράκη στην αγκαλιά του και την ηθοποιό να βγάζει γλώσσα στην κάμερα!

Ένα από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα του αγαπημένου ζευγαριού!

Λασκαράκη Σουλτάτος

Στο μεταξύ σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, μίλησε για το ενδεχόμενο του να κάνει ακόμα ένα παιδί, αυτή τη φορά με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη: Γιόρτασε τα γενέθλια του Σουλτάτου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο! Το αδιανόητο δώρο που της ζήτησε!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά του και από τη μεριά της η Βάσω Λασκράκη θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, ενώ ο σεφ από τη μεριά του, ζήτησε από τη σύζυγό του το πιο αδιανόητο δώρο και οι απαιτήσεις του είναι αυξημένες!

Ο γοητευτικός σεφ κλείνει σήμερα τα 41 και έτσι η σύζυγός του δεν παρέλειψε να του ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Instagram.

Έτσι η ηθοποιός έγραψε:

«Happy birthday my love #mylove #crazyboy #youmakemelaugh #chefofmyheart #whenyouarehappyiamhappy #loveyou #behappy #beblessed» έγραψε η ηθοποιός.

Με τη σειρά του, ο σεφ ξεκαθάρισε ποιο είναι το δώρο που θα ήθελε να του κάνει η Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλια του, ζητώντας κάτι απλό.

Γνωρίζατε επίσης το μυστικό που έχει η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο; Σας το βρήκαμε...

Λασκαράκη - Σουλτάτος δώρο