Το Τατουάζ: Χωρισμός "βόμβα" για ηθοποιό της σειράς! Τα διέλυσαν όλα ξαφνικά!

Ο λόγος για τον...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Τατουάζ: Χωρισμός

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το χωρισμό αυτού του αγαπημένου ηθοποιού από τη σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ»! Οι δυο τους τα "διέλυσαν" όλα ξαφνικά και διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους από το Instagram!

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Βλαχάκη, τον γιο του Χρήστου Δάντη, και την Αλεξάνδρα Κωνστάντε, οι οποίοι δεν είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα δε δίστασαν να διαγράψουν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram, χωρίς ωστόσο να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλον.

Στο μεταξύ έχετε δει την κόρη του Στέφανου Μιχαήλ από το «Τατουάζ»; Είναι σαν ψεύτικη!

τατουάζ χωρισμός
τατουάζ ηθοποιός

Χριστόφορος Βλαχάκης χωρισμός

Αποκάλυψη τώρα! Άσχημος χωρισμός για ηθοποιούς του "Τατουάζ"! Δεν το παραδέχτηκαν ποτέ ότι ήταν μαζί!

Δεν το παραδέχτηκαν ποτέ ότι ήταν μαζί! Αποκάλυψη τώρα για τον άσχημο χωρισμό για τους δυο ηθοποιούς από την σειρά "Τατουάζ"!

Συμπρωταγωνίστησαν στην μεγάλη επιτυχία του ALPHA και για ένα μεγάλο διάστημα οργίαζαν οι φήμες ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ, όπου ο ίδιος όπως και η Δανάη Παππά συμμετέχουν στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, «8 λέξεις«, αλλά όπως φαίνεται πλέουν έχουν πάρει αποστάσεις, αφού υπάρχει ρήξη στη σχέση τους.

Αποκάλυψη τώρα! Άσχημος χωρισμός για ηθοποιούς του

Η σχέση τους σήμερα ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγράψει και πολλές από τις κοινές φωτογραφίες τους.

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Ποιον ηθοποιό από το «Τατουάζ» έκανε unfollow;

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Ποιον ηθοποιό από το «Τατουάζ» έκανε unfollow;

Χωρισμός «βόμβα» για ηθοποιό του Τατουάζ! «Ο γάμος μου δεν έβγαινε…»

Χωρισμός «βόμβα» για ηθοποιό του Τατουάζ, η οποία σπάει την σιωπή της λέγοντας: «Ο γάμος μου δεν έβγαινε…» Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία και μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρώτο της διαζύγιο.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η παρουσιάστρια δηλώνει πλέον ελεύθερη!

Χωρισμός «βόμβα» για ηθοποιό του Τατουάζ! «Ο γάμος μου δεν έβγαινε…»

Έχεις παντρευτεί κι έχεις χωρίσει δύο φορές. Θα το έκανες ξανά;


Πιστεύω στο ρητό “ποτέ μη λες ποτέ”. Άρα; Αν είμαι σε μια όμορφη σχέση και όλα κυλούν κανονικά και ωραία, δεν ξέρω η στιγμή τι μπορεί να φέρει. Είμαι παρορμητική. Αλλά προς το παρόν δεν θα το επιδιώξω. Δεν μετάνιωσα που παντρεύτηκα. Και τις δύο φορές το πίστευα με όλη μου την καρδιά. Μάλιστα, την πρώτη φορά που παντρεύτηκα, και έκανα και την κόρη μου, ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη.

Χώρισα γιατί έβλεπα ότι ο γάμος μου δεν έβγαινε, δεν πήγαινε καλά, αφουγκραζόμουν το τέλος. Δεν θα σας κρύψω ότι για καιρό αναρωτιόμουν αν ήταν η σωστή επιλογή, γιατί είχα το παιδί και δεν ήθελα να πικραθεί η μικρή μου. Ωστόσο όλα κύλησαν καλά και με μένα και με τον πατέρα της, λέει η Εβελίνα Παπούλια!