Δούκισσα Νομικού: Στο πάτωμα του σπιτιού της έριξε δυο φορέματα! Το μαύρο «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Εσείς πoιο θα διαλέγατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Στο πάτωμα του σπιτιού της έριξε δυο φορέματα! Το μαύρο «έκλεψε» τις εντυπώσεις!

Δυο φορέματα έριξε στο πάτωμα του σπιτιού της η Δούκισσα Νομικού και από τα δυο το μαύρο ήταν αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μπορεί να απέχει από τον χώρο των media αφού έχει αφοσιωθεί στα μεγάλωμα των παιδιών της, ωστόσο είναι ενεργή στο Instagram.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από το εσωτερικό του σπιτιού της για να μας δείξει δυο νέα φορέματα που έβαλε στην ντουλάπα της.

Τα έριξε στο πάτωμα και το μαύρο είναι εκείνο που από το floral «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Και τα δυο είναι από την εταιρία «Roses are Red».

Δούκισσα Νομικού μαύρο φόρεμα

Δούκισσα Νομικού σπίτι

Μέσα από το σπίτι της έχουμε δει και μια τρυφερή στιγμή με την κορούλα της που φορούσε ροζ ρουχαλάκια.

Δούκισσα Νομικού: Το σπίτι της έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα...

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και εμείς φυσικά.. έχουμε φωτογραφία από μέσα! Την δημοσίευσε χτες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην το... βγάζει προς τα έξω! Η Δούκισσα χτες, ξύπνησε πολύ πρωί και είχε διάθεση για να μιλήσει με τους followers της στο Instagram.

Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της το οποίο έχει 2 πατώματα και σκάλα. Η σκάλα, οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι της είναι αρκετά εντυπωσιακό. Άλλωστε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Δείτε την σχετική ανάρτηση και σίγουρα θα συμφωνήσετε:


Δούκισσα Νομικού: Το κόκκινο φόρεμά της, προκάλεσε «εγκεφαλικά»! Το πέδιλό της, έκανε την διαφορά!

Το κόκκινο φόρεμα της Δούκισσας Νομικού, προκάλεσε «εγκεφαλικά»! Το πέδιλό της, έκανε την διαφορά και όλο το look είναι για απόλυτο 10άρι, δεν συμφωνείτε;

Η ίδια, δημοσίευσε όχι μία, αλλά δύο εικόνες από το παρελθόν! Η Δούκισσα Νομικού θυμήθηκε τις εποχές που παρουσίαζε τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε ένα επικό throwback στο Instagram!

Μπορεί πλέον σαν μανούλα να προτιμά το αθλητικό στιλ, με μπουφάν και ζακέτες, αλλά παλαιότερα έβαζε στενά φορέματα και προκαλούσε ταραχές με το κορμί της! Εμείς, σταθήκαμε στο κόκκινο φόρεμά της από δαντέλα, το οποίο και είχε συνδυάσει με μπεζ πέδιλο σε λουστρίνι! Αν μάλιστα έχετε κάποιο επίσημο κάλεσμα, δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να αντιγράψετε την εμφάνισή της... Ιδού:

Δούκισσα Νομικού σώμα πώς είναι