Απίστευτη αποκάλυψη για την Έρρικα Μπρόγιερ: «Ήταν στο νοσοκομείο και έλεγε τι θα πάθω αν συμβεί κάτι στον Βουτσά»

Του είχε μεγάλη αγάπη!

Απίστευτη αποκάλυψη για την Έρρικα Μπρόγιερ: «Ήταν στο νοσοκομείο και έλεγε τι θα πάθω αν συμβεί κάτι στον Βουτσά»

Απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την Έρρικα Μπρόγιερ, που όπως είπε η ηθοποιός αγαπούσε πολύ τον Κώστα Βουτσά και όταν ήταν στο νοσοκομείο φοβόταν μην πάθει κάτι εκείνος.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως όσο η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο δεν ήθελε κανείς να πάει να την δει ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

«Του είχε μεγάλη αγάπη έλεγε διαρκώς το αγόρι μου και το αγόρι μου, μάλιστα σε κάποια στιγμή που ήταν στο νοσοκομείο έλεγε τι θα πάνω "αν τώρα που είμαι εδώ" συμβεί κάτι στον Κώστα και τελικά έγινε το αντίθετο».

Δείτε το βίντεο:

Εντωμεταξύ ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.

Κώστας Βουτσάς: «Πάγωσε» ο ηθοποιός στο άκουσμα του θανάτου της Μπρόγιερ! «Δεν μπορώ να μιλήσω...»

Πάγωσε ο Κώστας Βουτσάς στο άκουσμα του θανάτου της Μπρόγιερ! «Δεν μπορώ να μιλήσω...» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Σάντρα. Ο ηθοποιός είχε παράσταση την ώρα που έφυγε η πρώην σύζυγος του.

Έτσι ενημερώθηκε από τις κάμερες και ήταν φανερά σοκαρισμένος.

«Ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο και “πήγε” από καρκίνο. Ο Θεός να την συγχωρέσει την Έρρικα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι και τώρα που δεν είμαστε μαζί. Πω, πω, πω η πρώτη μου γυναίκα” ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού. Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου» είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται…» κατέληξε.

Εντωμεταξύ ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.

Κώστας Βουτσάς: Λείπει από την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Αυτός είναι ο λόγος που θα σας συγκλονίσει!

Αυτός είναι ο λόγος που ο Κώστας Βουτσάς δεν θα εμφανιστεί σήμερα στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Θα σας συγκλονίσει! Ο ηθοποιός τα αποκάλυψε όλα!

O ίδιος μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου μίλησε στην εκπομπή Happy Day, και είπε πως η Έρρικα Μπρόγιερ αρρώστησε και έφυγε ξαφνικά.

Κάνοντας πλάκα, τόνισε αργότερα πως άλλωστε είναι και δύσκολο να κινηθεί γι'αυτό δεν θα καταφέρει να πάει. Σήμερα Σάββατο η Έρρικα Μπρόγιερ θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, με την κηδεία της να αναμένεται να γίνει στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Μάλιστα, η κόρη της γνωστής ηθοποιού, Σάντρα, παρακαλεί αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).