Τατιάνα Στεφανίδου: Το σπίτι της είναι σαν παλάτι! Η αγαπημένη της γωνία έχει χρυσό καθρέφτη...

Τα λευκά λουλούδια τα ζηλέψαμε!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σπίτι της είναι σαν παλάτι! Η αγαπημένη της γωνία έχει χρυσό καθρέφτη...

Το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου όπως έχουμε δει πολλές φορές είναι σαν παλάτι. Η αγαπημένη της γωνία στο σαλόνι έχει χρυσό καθρέφτη.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της. Το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της και μεταξύ άλλων έχουμε δει και την κουζίνα όπου μαγειρεύει για το σύζυγο και τα παιδιά της.

Πριν λίγες ώρες μας έδειξε μια από τις αγαπημένες της γωνιές. Πρόκειται για ένα τραπεζάκι όπου έχει χρυσό καθρέφτη, ενώ το έχει διακοσμήσει με λευκά λουλούδια.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου: Στο μπάνιο έχει χρυσή βρύση! Ο νιπτήρας είναι λευκός και έχει στρογγυλό καθρέφτη!

Το μπάνιο που είδαμε στο βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου, έχει χρυσή βρύση. Ο νιπτήρας είναι λευκός, ενώ ο καθρέφτης που τον κοσμεί είναι στρογγυλός.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου είναι λάτρης, μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού της.

Μάλιστα, το δωμάτιο της κόρης της, είναι το πιο εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο που έχουμε δει, αφού θυμίζει πριγκιπικό.

Πριν λίγες ημέρες σε βίντεο της, είδαμε το μπάνιο , το οποίο ήταν επίσης πολύ όμορφο. Έχει στρογγυλό καθρέφτη, ενώ η βρύση είναι χρυσή στο χρώμα και ο νιπτήρας λευκός.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτιΤατιάνα Στεφανίδου σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου μπάνιο

Τατιάνα Στεφανίδου: Ο καναπές στο σπίτι της είναι χρυσός! Ξάπλωσε και μας έδειξε το σαλόνι της!

Ο καναπές που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου είναι όλος χρυσός και υπέροχος! Η παρουσιάστρια ξάπλωσε πάνω του και μας έδειξε το πολυτελές σαλόνι της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της!

Έτσι, ξάπλωσε πάνω στον καναπέ της και δήλωσε έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, μιας και όπως δηλώνει η ίδια, είναι καιρός για ζεστή σοκολάτα!

Σας βρήκαμε επίσης και το αγαπημένο δωμάτιο της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα στο σπίτι της!