Baby boom στην showbiz! Πασίγνωστο μοντέλο έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Ο λόγος για...

Baby boom στην showbiz! Πασίγνωστο μοντέλο έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Baby boom στην showbiz καθώς πασίγνωστο μοντέλο έγινε μανούλα για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram.

Το γνωστό μοντέλο Άσλει Γκράχαμ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της πως εκείνη και ο σύζυγός της, Τζάστιν Έρβιν, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το οποίο είναι αγοράκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πατέρας μέσω του λογαριασμού του. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο επί 10 χρόνια. «Στις 6:00 του Σαββάτου οι ζωές μας άλλαξαν προς το καλύτερο.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστηρίξή σας κατά τη διάρκεια της απίθανης αυτής περιόδου της ζωής μας» έγραψε το μοντέλο.


Δείτε την ανάρτηση:

Ashley Graham έγκυος

Δείτε επίσης ακόμα ένα μοντέλο που έγινε και εκείνο μαμά για τρίτη φορά και προκάλεσε "χαμό"!

Baby boom στην showbiz! Ποιο γνωστό μοντέλο έγινε για τρίτη φορά μανούλα;

Ποιο γνωστό μοντέλο έγινε για τρίτη φορά μανούλα; Νέο Baby boom "έσκασε" στην showbiz και προκάλεσε "πανικό" στα social media!

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η καλλονή σε πρόσφατη συνέντευξή της! Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει!

Ο λόγος για την Bar Refaeli! Η πρώην του Leonardo DiCaprio, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Adi Ezra, με τον οποίο και έχει αποκτήσει ήδη δυο κόρες.

Baby Boom μοντέλο

Αυτή τη φορά η ίδια έφερε στην ζωή ένα αγοράκι που περίμενε πως και πως. Χαρακτηριστικά δήλωσε στην "The Jerusalem Post", "Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Dr. Ronit Coral που είναι κοντά μου σε κάθε μου γέννα, στην αξιαγάπητη μαία μας Bint Sasson και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Lis Maternity Hospital staff όπου γέννησα σήμερα το τρίτο μου παιδί".