Ελένη: Δεν πάει ο νους σας ποιος εισέβαλε στο πλατό της για να της κάνει έκπληξη! "Τρελάθηκε" η παρουσιάστρια!

Δεν περίμενε να τον δει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη: Δεν πάει ο νους σας ποιος εισέβαλε στο πλατό της για να της κάνει έκπληξη!

"Τρελάθηκε" τελείως η Ελένη Μενεγάκη όταν είδε ποιος εισέβαλε στο πλατό της λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή της! Ήρθε για να της κάνει έκπληξη και η παρουσιάστρια έτρεξε να τον συστήσει σε όλους! Δεν πάει ο νους σας!

Ξαφνικά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη εισέβαλε ένας άνδρας ο οποίος κρατούσε μία τεράστια ανθοδέσμη, η οποία φυσικά ήταν για την παρουσιάστρια.

Μόλις τον είδε, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να λέει μόνο θετικά πράγματα για εκείνον ενώ στη συνέχεια έσπευσε να εξηγήσει και στους τηλεθεατές της λέγοντας:

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

«Και λέτε εσείς τώρα! Ποιος είναι αυτό ο αψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος. Φίλος σου είναι ή γνωστός… παρακάτω δεν λέω…»!

Ο κύριος αυτός δεν ήταν άλλος από τον χασάπη της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος ήθελε να της κάνει μία όμορφη έκπληξη!

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τι ακριβώς είχε ζητήσει από τη μητέρα της και τους άφησε όλους άφωνους!

"Χαμός" στο πλατό της Ελένης! Ποια η περιπέτειά της που τους άφησε όλους "παγωτό";

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό της Ελένης! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και ποια η περιπέτειά της που τους άφησε όλους "παγωτό" on air;

Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πιο συγκεκριμένα για όταν ήταν 19 χρονών και "άβγαλτη" οδηγός!

Εκείνη την στιγμή η παρουσιάστρια θυμήθηκε όμως πως έπρεπε και να «πληρώνει» για τα όσα ατυχήματα προκαλούσε, και είπε χαρακτηριστικά, «Κάθε φορά που πήγαινα να βάλω όπισθεν για να παρκάρω έσπαγα συνεχώς το ίδιο φανάρι. Αλλά δεν πήγαινα να το φτιάξω αφού έλεγα ‘δεν βαριέσαι, αφού θα ξανασπάσει. Έκανε ολόκληρη γούβα στη μία μεριά του αυτοκινήτου».

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

Χαμός στο πλατό της Ελένης! Έπεσαν φιλιά και το πλατό κοίταγε με το στόμα ανοιχτό!

Χαμός επικράτησε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη όταν έπεσαν φιλιά on air! Το περιστατικό άφησε το πλατό με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη!

Η κατάσταση "ξέφυγε" με τον σημερινό της ζαχαροπλάστη και έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Στην κουζίνα της σήμερα βρέθηκε ο 20χρονος Γιάννος Βαλιανός, για να φτιάξει μια συνταγή για σοκολατένιο cheesecake. Αυτό ωστόσο δεν ήταν το γεγονός που τους τάραξε, αλλά το ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να το δοκιμάσει και μιας και της άρεσε ο 20χρονος έκανε και ένα παράπονο.

Ποιο ήταν αυτό; Το ότι η παρουσιάστρια δεν τον φίλησε. Και εκεί ήταν που η ίδια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και γύρισε και του έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Ελένη φιλί

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!