Ετεοκλής Παύλου: Μεγάλη συγκίνηση! Η "τρυφερή" φωτογραφία που έκανε ακόμα και την Ελένη Χατζίδου να "δακρύσει"!

"Έριξε" το Instagram!

Ετεοκλής Παύλου: Μεγάλη συγκίνηση! Η

Ο Ετεοκλής Παύλου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με την "τρυφερή" φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει, καθώς έκανε ακόμα και την Ελένη Χατζίδου να "δακρύσει" με τα γλυκά σχόλια του!

Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους μαζί με τον μικρό τους "άγγελο"!

Ως λάτρης των social media, o ίδιος αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία που προκάλεσε "πανικό", αλλά και σχόλια, καθώς η πατρότητα του πάει πολύ και εκείνος δεν το κρύβει.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο προφίλ του, "Μπαμπάς στο καθήκον", κάτω από την υπέροχη φωτογραφία με το καροτσάκι.

Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο, βρίσκεται σε φάση ανανέωσης μετά την εγκυμοσύνη και πέρα από το έχει χάσει πολλά κιλά, μας δείχνει ακομπλεξάριστη την καθημερινότητά της!

Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφίες μέσα από το κομμωτήριο! Ο Ετεοκλής Παύλου τρελάθηκε σίγουρα με την αλλαγή!

Φωτογραφίες μέσα από το κομμωτήριο ανέβασε η Ελένη Χατζίδου και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για μεγάλη ανανέωση! Σίγουρα ο Ετεοκλής Παύλου τρελάθηκε με την αλλαγή που έκανε η σύζυγός του!

Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά πάνε... καλύτερα δεν γίνεται! Όμως, όπως φαίνεται είχε όρεξη για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό και είπε να πειραματιστεί με τα μαλλιά της!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τον οποίο μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανάρτησε το βράδυ της Πέμπτης στιγμιότυπα από την ώρα που βρισκόταν στο κομμωτήριο κι ετοιμαζόταν για την μεγάλη αλλαγή!

Μας προετοίμασε με την παρακάτω φωτογραφία πως θα κάνει κάποιες ανταύγειες:

Ελένη Χατζίδου

Αλλά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι το αποτέλεσμα εν τέλη θα είναι τόσο συγκλονιστικό:

Χατζίδου Ετεοκλής

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες έδωσε μια συνέντευξη και αποκάλυψε πως αν δεν παντρευόταν τον Ετεοκλή είχε πάρει μια μεγάλη απόφαση!

Ελένη Χατζίδου: Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της, μετά την γέννηση της κόρης της!

Η αλλαγή που έκανε η Ελένη Χατζίδου στο πρόσωπό της, μετά την γέννηση της κόρης της! Τι «πείραξε» αλλά της πάει πολύ;

Η ίδια, βρίσκεται σε φάση ανανέωσης μετά την εγκυμοσύνη και πέρα από το έχει χάσει πολλά κιλά, έκανε και κάτι στο πρόσωπό της! Μάλιστα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, το δημοσίευσε στο Instagram της.

Η Ελένη Χατζίδου, έβαλε στις βλεφαρίδες της extensions και τόνισε ακόμα περισσότερο το βλέμμα της. Η αλλαγή στο πρόσωπο της πήγε πολύ και «φώτισε» ακόμα περισσότερο τα υπέροχα μάτια της. Ιδού λοιπόν: