Καλό Μεσημέρακι: Το ατύχημα της «Βάνιας» αποκάλυψε πολλά! Την παρέσυρε ο χορός και...

"Έκλαψε" ο Νίκος Μουτσινάς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημέρακι: Το ατύχημα της «Βάνιας» αποκάλυψε πολλά! Την παρέσυρε ο χορός και...

Η αγαπημένη «Βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα!

Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της Λένας Ζευγαρά έκαναν, ο Νίκος Μουτσινάς και το ταίρι «Βάνια», όταν συνέβη το αδιανόητο!

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου χόρευε και αποφάσισε να ξαπλώσει στον καναπέ, με αποτέλεσμα να φανούν όλα! Τότε κάθισε αμέσως και είπε:

«Καλό Μεσημεράκι. Ξέχασα ότι φορούσα φούστα, φοράω και καλσόν»!

Ο Νίκος Μουτσινάς, όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του!

Πριν από λίγο καιρό, η «Βάνια» είχε περιγράψει on camera ένα "τρελό" ατύχημα που είχε στη σκηνή της Βερβερίτσας.

Καλό Μεσημεράκι: Ατύχημα για την Βάνια στο πλατό! Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχε η Βάνια σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Τι συνέβη την ώρα που χόρευε η συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά;

Ο παρουσιαστής έδωσε "πάσα" για διαφημίσεις και λίγο πριν κλείσουν οι κάμερες έγινε ένα αδιανόητο περιστατικό.

Ο Νίκος Μουτσινάς με την Βάνια χόρευαν «Ρούντολφ το ελαφάκι» και εκεί που έκανε αμέριμνη τη χορογραφία της δεν ήξερε ότι θα καταλήξει στο πάτωμα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που χόρευε δεν είδε πως περνούσε δίπλα της ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνια τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Πριν καιρό είχε ανέβει σε ταύρο και είχε κάνει χαμό.

Καλό Μεσημεράκι Βάνια

Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια εμφανίστηκε με τη δίδυμη αδερφή της και άφησε τον παρουσιαστή χωρίς λόγια!

Άφησε άφωνο τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» η Βάνια, όταν εμφανίστηκε με τη δίδυμη αδερφή της!

Όπως κάθε βδομάδα έτσι και σήμερα, η αγαπημένη «Βάνια» ετοιμάστηκε για να αναπαραστήσει τη φωτογράφιση του GNTM παρέα με τη δίδυμη αδερφή της!

Η Ματίνα Νικολάου φαίνεται πως λατρεύει το ρόλο της Βάνιας και δε διστάζει να το δείχνει σε κάθε της συνέντευξη, κάτι που έκανε και μάλιστα πολύ πρόσφατα!

Οι δυο γυναίκες μπήκαν στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άναυδος όταν τις είδε! Όταν ρώτησε τη Βάνια ποια ήταν η κυρία, εκείνη του απάντησε πως ήταν η δίδυμη αδερφή της, «Άννια»!

Έτσι χωρίς πολλά πολλά, ντυμένες με μπλουζάκι παρόμοιο με αυτά που φορούσαν τα κορίτσια χτες, η Βάνια και η Άννια φωτογραφήθηκαν και "τρέλαναν" τον Νίκο Μουτσινά!

Βάνια Δίδυμη αδερφή