Baby Boom στην showbiz! Γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα!

Δεν το κατάλαβε κανείς!

Baby Boom στην showbiz! Γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα!

Έσκασε ακόμα ένα baby boom στη showbiz! Δεν θα πιστέψετε ποια γνωστή ηθοποιός θα κρατήσει στα χέρια της, το παιδάκι της, μιας και μόλις έγινε μανούλα!

Η ίδια είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αποφάσισε να μοιραστεί τα ευχάριστα!

Ο λόγος για την Christina Milian και τον Matt Pokora. Η ηθοποιός και ο σούπερσταρ από τη Γαλλία, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στην Ελλάδα από το τραγούδι Oblivion, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

ηθοποιός έγκυος

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο ο ερχομός του μικρού τους τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έφερε στην ζωή ένα μικρό αγοράκι, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Και έτσι ξεκινάμε. Isaiah 1/20/20. Απλά τέλειο, ο κόσμος είναι δικός σου γιε μου. Σ’ αγαπάμε! Η μαμά και ο μπαμπάς».

Δείτε επίσης και ποια γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, στα 43 της!

Baby boom στην showbiz! Γνωστή ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της!

Έσκασε ακόμα ένα baby boom στη showbiz! Δεν θα πιστέψετε ποια πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Μας άφησε όλους έκπληκτους με τα νέα, καθώς η ίδια δεν είχε αναφερθεί καθόλου στο ότι θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί!

Ο λόγος για την America Ferrera, την οποία γνωρίσαμε από την σειρά "Ugly Betty"! Η ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο και έγραψε, «Μέσα στο 2020 θα υποδεχτούμε το δεύτερο μωράκι μας!».

Baby boom έγκυος

Δείτε επίσης και ποια γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στα 43 της!

Baby boom στην showbiz! Ποια γνωστή ηθοποιός περιμένει παιδάκι;

Έσκασε ακόμα ένα baby boom στη showbiz! Δεν θα πιστέψετε ποια πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει παιδάκι λίγο καιρό μετά τον δεύτερο αρραβώνα της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου, ο έρωτας “χτύπησε” και πάλι την 39χρονη σταρ και πλέον περιμένει και το παιδί του εκλεκτού της καρδιάς της!

Ο λόγος για την Michelle Williams, η οποία αφού χώρισε τον μουσικό Phil Elverum, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για ένα χρόνο και απέκτησαν μια κόρη, ερωτεύτηκε ξανά και μέσα σε 8 μήνες ξανά αρραβωνιάστηκε και περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Baby boom ηθοποιόςBaby boom σύζυγος ηθοποιού

Αυτός που την κέρδισε είναι ο σκηνοθέτης Thomas Kail, τον οποίο και γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας "Venom". Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι, και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν τον ερχομό του μικρού τους "αγγέλου".

Δείτε επίσης και ποια γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στα 43 της!