Δημήτρης Σταρόβας: "Ξεσπά" για το YFSF αλλά και την πολιτική! "Έχουμε μπουχτίσει από..."

Τι δήλωσε;

Δημήτρης Σταρόβας:

"Έχουμε μπουχτίσει από τους σοβαροφανείς πολιτικούς!" O Δημήτρης Σταρόβας "ξεσπά" για το YFSF αλλά και την πολιτική που επικρατεί στην χώρα! Τι δήλωσε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό;

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του "Ευτυχείτε" αναλυτικά για όλα και προκάλεσε "αναταραχή" με τα σχόλιά του!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Μου έλειψε το YFSF. Είναι η ιδανική δουλειά για εμένα», ενώ συνέχισε για τον Αλέξη Γεωργούλη που είναι ευρωβουλευτής, «Οι προθέσεις του Αλέξη Γεωργούλη είναι καλές. Το θέμα είναι να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει αυτά που θέλει. Έχουμε μπουχτίσει από τους σοβαροφανείς πολιτικούς. Γιατί να πρέπει να αλλάξει ο Αλέξης Γεωργούλης;».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης την αγνώριστη εμφάνισή του, που τους άφησε όλους "παγωτό"!

Δημήτρης Σταρόβας: Ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! (Βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε επί σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας, για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Χθες, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πέτρας η θεατρική παράσταση «Toc Toc» και στο τέλος της, ο ηθοποιός θέλησε να πει λίγα λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας με σπασμένη φωνή, αποκάλυψε πως, πριν πεθάνει είχε μιλήσει με τον Λαυρέντη για να κανονίσουν πότε θα πάει να δει την παράσταση.

Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε σε βίντεο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γράφοντας για τον φίλο του Δημήτρη στην λεζάντα: «Ο Δημήτρης ειναι σάν αδερφός μου… έχουμε περάσει και εχουμε ζησει πολλα πράγματα, και θα ζήσουμε και αλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δεί ποτέ να κλαίει… και χθές έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ»

Δημήτρης Σταρόβας: Τα απίστευτα σχόλια για τα κιλά του - «Η ζυγαριά μου βγάζει ERROR»!

Απίστευτα σχόλια για τα κιλά του έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας. Όπως είπε ο ίδιος όταν ανεβαίνει στην ζυγαριά του, του βγάζει ERROR.

Ο ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Δημήτρης Σταρόβας: Ράγισε καρδιές με την αποκάλυψη για τον Μαχαιρίτσα! «Άνοιξα τα μάτια μου και είδα...»

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε χιουμοριστικά και στα παραπάνω κιλά που έχει λέγοντας: «Η ζυγαριά μου βγάζει ERROR. Πρέπει να πάω να ζυγιστώ εκεί που βάζουν τα μοσχαράκια».