Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις του Σπανούλη μετά το 6ο «θαύμα» που έζησαν!

Τα τρυφερά λόγια για το νεογέννητο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις του Σπανούλη μετά το 6ο «θαύμα» που έζησαν!

Τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα έκανε ο Βασίλης Σπανούλης για το 6ο «θαύμα» που έζησαν με την σύζυγο του, Ολυμπία Χοψονίδου.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε χθες στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση με όλα τα παιδιά τους.

Σήμερα «Στην φωλιά των κουκου» πρόβαλαν τις πρώτες δηλώσεις του μπασκετμπολίστα, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο νεογέννητο, όσο και σε όλα τα παιδιά του.

Ολυμπια Χοψονίδου: Με αυτή την φωτογραφία «έλιωσε» μέχρι και το Σπανούλης! Ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το νεογέννητο αγκαλιά!

Με αυτή την φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου μέχρι και ο Βασίλης Σπανούλης «έλιωσε», αφού είναι πολύ τρυφερή. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το νεογέννητο στην αγκαλιά της.

Για 6η φορά μανούλα έγινε το μοντέλο και κάπως έτσι ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Ο ερχομός της τρίτης κόρης της, την γέμισε ευτυχία.

Πριν από λίγους μήνες η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε στο Instagram πως είναι έγκυος και η οικογένεια της θα μεγαλώσει κατά ένα ακόμη μέλος. Οι μήνες πέρασαν και μόλις χθες «έσκασε» η είδηση πως ήρθε στον κόσμο η κορούλα της.

Μετά την γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Σπανούλης, με την σειρά της η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε την πιο τρυφερή από το δωμάτιο του μαιευτηρίου ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το μωράκι της και μας έκανε να «λιώσουμε».

Ολυμπια Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης νεογέννητο

Ολυμπία Χοψονίδου: Το πρώτο βίντεο μετά την γέννα! «Έπεσαν» όλα τα παιδιά πάνω στην νεογέννητη κορούλα της!

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε το πρώτο βίντεο μετά την γέννα. Όλα τα παιδιά της οικογένειας Σπανούλη έπεσαν πάνω στην νεογέννητη κορούλα της!

Η όμορφη μανούλα έφερε το πρωί της Δευτέρας στον κόσμο το 6ο της παιδάκι με τον Βασίλη Σπανούλη. Η οικογένεια του αρχηγού του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το νέο μέλος ήρθε να τους ξετρελάνει όλους.

Όλη η οικογένεια βρέθηκε στο μαιευτήριο και τα υπόλοιπα 5 παιδιά πήγαν να δουν την μαμά τους, ενώ «έπεσαν» πάνω στην νεογέννητη.

Η χαρά τους δεν κρύβεται και από ότι φαίνεται ανυπομονούσαν να γνωρίσουν την μικρή τους αδερφούλα.

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!