Συγκινεί πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz με το πρόβλημα υγείας που την συντάραξε! «Όταν έχεις όγκο στον εγκέφαλο...»

«Μια πολύ δύσκολη περίοδος»

Συγκινεί πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz με το πρόβλημα υγείας που την συντάραξε! «Όταν έχεις όγκο στον εγκέφαλο...»

«Όταν έχεις όγκο στον εγκέφαλο...», είπε μεταξύ άλλων πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz και συγκινεί η εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας που την συντάραξε!

Η ίδια έκανε μια δυσάρεστη αποκάλυψη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Variety και συγκεκριμένα εξομολογήθηκε για τη μάχη που δίνει χρόνια με τον καρκίνο η μητέρα της.

Ο λόγος για την Taylor Swift και την μητέρα της, Andrea Swift, η οποία κατά τη διάρκεια της θεραπείας της οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στον εγκέφαλο.

Taylor Swift καρκίνος μητέρα τραγουδίστρια πρόβλημα υγείας

Στην συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά:

«Και τα συμπτώματα που έχει ένα άνθρωπος όταν έχει όγκο στον εγκέφαλο δεν μοιάζουν με αυτά που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα με τη μητέρα μου σε σχέση με τον καρκίνο. Έτσι είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μου.

Όλοι οι άνθρωποι λατρεύουν τη μαμά τους αλλά για μένα η μητέρα μου η δύναμη που με καθοδηγεί. Κάθε απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου, την έχω συζητήσει πριν με τη μητέρα μου… και ήταν δύσκολο για μένα να μιλήσω για την αρρώστεια της».

Μάλιστα πρόσφατα συγκλόνισε και μια Ελληνίδα τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας! «Παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα»!

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την εξομολόγηση που έκανε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και παίρνει φάρμακα.

Μάλιστα, η ίδια λόγω του προβλήματος απείχε από το τραγούδι.

«Έχω θυρεοειδή και παραθυρεοειδή, παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα! Έχω προσπαθήσει να κάνω διατροφή και σε έξι μήνες έχασα ένα κιλό, δεν άξιζε! Όταν απέκτησα την οικογένεια, άφησα την καριέρα για 20 χρόνια, ενσυνείδητα. Δε μου άρεσε η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που υπήρχε εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις και παραχωρήσεις! Εγώ πάντα δούλευα με τον κόσμο, ο κόσμος με αγαπούσε! Για να προχωρήσεις εκείνη την περίοδο έπρεπε να είσαι συνέχεια έξω, βαμμένη και στημένη. Υπήρχε ένα δήθεν!

undefined

Με τον άντρα μου είμαστε κοντά 50 χρόνια μαζί, με στήριζε πάρα πολύ σε αυτό που έκανα. Ο άντρας μου με διεκδίκησε! Δεν είχα συνείδηση τότε ότι είχα ωραία φωνή και ότι ήμουν ωραία κοπέλα. Πήγαμε στο Ισραήλ για τη Eurovision, βγαίναμε στο δρόμο και με αναγνώριζαν, δεν μπορούσα να το πιστέψω! Όταν είχα πάει στη Eurovision σκεφτόμουν ότι είχα πολλά κιλά στην πλάτη μου γιατί αντιπροσώπευα την Ελλάδα, ήμασταν φανατικοί με αυτό!», είπε η Ελπίδα στο Πρωινό.