Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψη! Βγήκαν τα ονόματα των νονών του Άρτσι στην φόρα για πρώτη φορά!

Έξι μήνες μετά την βάπτιση του!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψη! Βγήκαν τα ονόματα των νονών του Άρτσι στην φόρα για πρώτη φορά!

Μια νέα αποκάλυψη έγινε για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι καθώς 6 μήνες μετά την βάπτιση του μικρού Άρτσι βγήκαν στην φόρα τα ονόματα των νονών του για πρώτη φορά.

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε η βάπτιση του γιου τους σε στενό οικογενειακό κύκλο και ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο έγινε θέμα συζήτησης.

Τα ονόματα των νονών του το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τόσο καιρό, ωστόσο το The Sunday Times και δημοσίευσε για πρώτη φορά τα ονόματα τους.

Μία από τις νονές είναι η Tiggy Pettifer, η νταντά που μεγάλωσε τους δυο πρίγκιπες. Νονός ήταν επίσης και ο Mark Dyer, παλιός στενός συνεργάτης του Πρίγκιπα Κάρολου.

Και τρίτος ο παιδικό φίλος του Χάρι Charlie van Straubenzee.

Να σημειώσουμε πως ο Πρίγκιπας Χάρι πραγματοποίησε την τελευταία του βασιλική εμφάνιση.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Το δόλιο σχέδιο της Ελισάβετ που δεν έγινε ποτέ! Τι είχε ετοιμάσει για το ζευγάρι;

Στη δημοσιότητα βγήκε το δόλιο σχέδιο που είχε ετοιμάσει η Βασίλισσα Ελισάβετ για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι μετά την παραίτησή τους, που τελικά δεν έγινε ποτέ! Κάτι πολύ χειρότερο περίμενε το ζευγάρι!

Το ζευγάρι σόκαρε τη βασιλική οικογένεια με την απόφασή του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του αξιώματα και να αποποιηθεί τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η Ελισάβετ δεν ήθελε φυσικά να το αφήσει να περάσει έτσι, και θέλησε να υποβιβάσει τους δυο τους σε Κόμη και Κόμισσα του Ντάμπαρτον.

«Ο τίτλος του Σάσεξ είναι ένας από τους αρχαιότερους στη βασιλική οικογένεια και είχε δοθεί στον Χάρι πριν από τον γάμο του με την Μέγκαν μαζί με άλλους τίτλους. Η αφαίρεσή του ήταν ένα ενδεχόμενο που εξετάστηκε σοβαρά και συζητήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα» αναφέρει άνθρωπος μέσα από το Buckingham.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Πότε θα «ελευθερωθούν» από την Βασίλισσα Ελισάβετ; Μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και...

Πότε θα «ελευθερωθούν» από την Βασίλισσα Ελισάβετ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι; Μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και έξι μήνες.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Mirror η συμφωνία για το «διαζύγιο» με τα «ανώτερα κλιμάκια» της βρετανικής μοναρχίας μπορεί να καθυστερήσει αρκετά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το βρετανικό δημοσίευμα, για να οριστικοποιηθεί το deal που θα επιτρέψει στους Χάρι και Μέγκαν να εγκαταλείψουν τον ρόλο τους και να υπογράψουν εμπορικά συμβόλαια αξίας εκατομμυρίων λιρών, μπορεί να χρειαστούν «μέχρι και έξι μήνες».

Οι πηγές που έκαναν την παραπάνω αποκάλυψη στη βρετανική εφημερίδα βρίσκονται «κοντά στις διαπραγματεύσεις», οι οποίες συνεχίζονται χωρίς διακοπή.