Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Ο λόγος για τον...

Θρήνος! Πέθανε γνωστός ηθοποιός!
News 22.01.2020 15:02

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός ηθοποιός! Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το κοινό για τους κωμικούς της ρόλους και όχι μόνο!

Ο διάσημος σταρ, "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης του!

Ο λόγος για τον Terry Jones, ιδρυτή των Monty Python και σκηνοθέτη τριών από τις μεγάλες ταινίες μεγάλου μήκους των Python. Όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός και κωμικός είχε διαγνωστεί με άνοια, που είχε πλέον περιορίσει εντελώς τη δυνατότητά του να μιλάει.

Πέθανε ηθοποιός

Όπως είχε δηλώσει εκπρόσωπός του, «Η ασθένεια επηρεάζει την ικανότητά του να επικοινωνεί και δεν είναι πλέον σε θέση να δίνει συνεντεύξεις».

Πρόσφατα μάλιστα, είχαμε ακόμα μια μεγάλη απώλεια στον χώρο της υποκριτικής, με πασίγνωστο ηθοποιό να χάνει τη ζωή του.

Θρήνος! Πέθανε γνωστός αγαπημένος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ένας αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο απολαύσαμε σε επιτυχημένα έργα και σειρές.

Ο θρυλικός κουκλοπαίκτης, ο οποίος για σχεδόν μισόν αιώνα έπαιζε το Big Bird και τον Oscar the Grouch στο Sesame Street, απεβίωσε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ σε ηλικία 85 χρονών.

Ο λόγος για τον Κάρολ Σπίνι! «Ζωντανό θρύλο» τον είχε βαφτίσει η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Στην καριέρα του, ταξίδεψε το Big Bird στην Κίνα, χόρεψε μαζί με τις διάσημες Rockettes, απέκτησε αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και το πορτρέτο του κόσμησε αμερικανικό γραμματόσημο. Διηύθυνε συμφωνικές ορχήστρες και με αυτές έκανε τουρνέ στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Κίνα, κάτι το οποίο του επέτρεψε να συνδεθεί με κόσμο μέσα από τη μουσική του Sesame Street.

πέθανε ηθοποιός

«Ο Κάρολ ήταν μια καλλιτεχνική ιδιοφυΐα της οποίας η ευγενική και όλο αγάπη ματιά στον κόσμο συνετέλεσε στο να διαμορφωθεί και να καθοριστεί το «Sesame Street», από τις πρώτες ημέρες του, το 1969, και για πέντε δεκαετίες μετά» τόνιζε η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του. «Το τεράστιο ταλέντο του και η μεγάλη καρδιά του ταίριαζαν τέλεια με το μεγαλύτερο των φυσικών διαστάσεων κίτρινο πουλί που έφερε χαρά σε γενιές παιδιών και απειράριθμους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο…»!

Πρόσφατα μάλιστα, είχαμε ακόμα μια μεγάλη απώλεια στον χώρο της υποκριτικής, με πασίγνωστο ηθοποιό να χάνει τη ζωή του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος! Πέθανε εμβληματική ηθοποιός!

"Έφυγε" από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός! Την αγαπήσαμε μέσα από λατρεμένη σειρά!

Δείτε περισσότερα news στο youweekly.gr

Share