Μέγκαν Μαρκλ: Πόλεμος από την οικογένεια της! Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της!

«Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ: Πόλεμος από την οικογένεια της! Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της!

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται έναν κανονικό πόλεμο από την οικογένειά της για την απόφασή της να παραιτηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα. Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της, φέρνει στην επιφάνεια στοιχεία για την Δούκισσα του Σάσεξ που δεν ήξερε κανείς.

Μέσα από ένα άρθρο που έγραψε στην βρετανική Sun, η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Samantha, "έθαψε" κανονικά την αδερφή της.

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος. Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ. Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει. Ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».

Το σημείο στο οποίο στάθηκε η Samantha Markle ήταν η σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της: «Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος.

Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες. Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται».

Ενώ τέλος έγραψε: «Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Clouney και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής».

Στο μεταξύ η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον σύζυγό της Χάρι, έχουν μετακομίσει στον Καναδά και ήδη έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα προβλήματα με τους παπαράτσι.

Meghan Markle: Η δήλωση που ξεπερνάει κάθε όριο! Θα πάθει «εγκεφαλικό» η βασίλισσα Ελισάβετ!

Η δήλωση που έκανε η Meghan Markle ξεπερνάει κάθε όριο που είχε θέσει η βασίλισσα Ελισάβετ και μόλις την δει θα πάθει «εγκεφαλικό»!

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και του πρίγκιπα Harry, ήρθε η σειρά της Meghan Markle.

H ίδια χαρούμενη που οι λογαριασμοί με το παλάτι έκλεισαν οριστικά εκμυστηρεύτηκε σε φίλους ότι η βασιλική οικογένεια συνέτριβε το πνεύμα του πρίγκιπα Harry.

«Δεν άντεχα να βλέπω άλλο τον Harry να υποφέρει. Ηταν ό,τι καλύτερο του συνέβη», ήταν τα λόγια που μεταφέρθηκαν στη Daily Mail.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ήταν η αγάπη της για τον Χάρι που έκανε πραγματικότητα τη νέα αυτή ζωή για τους ίδιους.

Χαμός επικρατεί στο Buckingham, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι, αφού Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του.