Μαρία Μπακοδήμου: Στάθηκε δίπλα στον Αργυρόπουλο η παρουσιάστρια του OPEN! Στις φωτογραφίες φοράει δερμάτινο μαύρο κολάν...

Έπεσαν πάνω τους όλα τα φλας!

Μαρία Μπακοδήμου: Στάθηκε δίπλα στον Αργυρόπουλο η παρουσιάστρια του OPEN! Στις φωτογραφίες φοράει δερμάτινο μαύρο κολάν...

Η παρουσιάστρια του OPEN και πρώην σύζυγος του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Μαρία Μπακοδήμου στάθηκε δίπλα του ξανά, για φωτογραφίες και έκλεψε τις εντυπώσεις η εμφάνισή της! Φορούσε δερμάτινο μαύρο κολάν που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της!

Παρά το γεγονός πως χρόνια τώρα ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και συχνά πυκνά κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Μια από αυτές έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη όταν οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί στο Acro!

Η Μαρία, όπως πάντα, εκρηκτική με το στιλ και το χαμόγελό της και ο Δημήτρης δίπλα της χαμογελαστός!

Στάθηκαν για κλικ μπροστά στον φακό με άνεση και ευγένεια.

Μαρία Μπακοδήμου Δημήτρης Αργυρόπουλος

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ο φωτογράφος του Youweekly.gr είχε πετύχει την παρουσιάστρια με τον γιο της ο οποίος είναι ένας κούκλος πραγματικά!

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους "έπιασαν" στα πράσα οι φωτογράφοι!

Οι φωτογράφοι "έπιασαν" στα πράσα τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου! Τα τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού μέσα από φωτογραφίες!

«Παραμένουμε οικογένεια», έχουν πει επανειλημμένα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και προχωρώντας μαζί παρά το διαζύγιο. Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από τον χωρισμό τους, είναι γνωστό όμως τοις πάσι ότι οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και ο ένας φροντίζει τον άλλον. Παντού και πάντα μαζί η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, με κοινό γνώμονα τα παιδιά τους Νικήτα και Άρη που θα τους δένουν μια ζωή.

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους

Οι δύο πρώην σύζυγοι το περασμένο Σάββατο το απόγευμα βρέθηκαν στο Κολωνάκι και ο φακός του YOU τους έπιασε κατ' αποκλειστικότητα σε πολύ ευχάριστες στιγμές παρέα με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Στη διάρκεια της συνάντησής τους η Μαρία και ο Δημήτρης απολάμβαναν ο ένας τη συντροφιά του άλλου - όπως κάθε φορά άλλωστε που συναντιούνται.

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους

Μαζί τους βρισκόταν και ο φίλος τους, ορθοπεδικός Πάνος Νταγιόπουλος, με τη σύζυγό του, μας μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας που είδε τα δύο ζευγάρια να κάθονται αρκετές ώρες μαζί σε κεντρικό εστιατόριο της πλατείας, ενώ δεν μπορούσε να μην κολλήσει τα μάτια του στην ιπποτική κίνηση του Δημήτρη Αργυρόπουλου, που αγόρασε λουλούδια από πλανόδιο πωλητή και τα προσέφερε στο... πρώην κορίτσι του. «Δεν μας χωρίζει τίποτα και κανένας», υποστηρίζει ανελλιπώς το ζευγάρι, που ναι μεν στην προσωπική του ζωή έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με άλλους συντρόφους μάλιστα κατά διαστήματα, αλλά κανένας και τίποτα δεν το απομάκρυνε. Στο τέλος της συνάντησης οι δυο τους αποχαιρετίστηκαν με ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, αποδεικνύονταν για ακόμα μία φορά σε όλους όσοι τους είδαν ότι τις άριστες σχέσεις των δυο τους δεν τις... απειλεί κανένας και για κανέναν λόγο.

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ του πρώην ζευγαριού! Τους

Το ατύχημα που τους έφερε κοντά με τον γιατρό...

Τι κοινό έχουν η Μαρία Μπακοδήμου με τον ορθοπεδικό με τον οποίο έτρωγαν μαζί το περασμένο Σάββατο στο Κολωνάκι; Τη φροντίδα για τον δευτερότοκο γιο της παρουσιάστριας, Άρη. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Το περασμένο καλοκαίρι ο 17χρονος Άρης Αργυρόπουλος είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο που κατάφερε να τον ξεπεράσει μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας από τον ορθοπεδικό Πάνο Νταγιόπουλο, τον οποίο η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τότε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έκτοτε η γνωριμία Μπακοδήμου - Αργυρόπουλου με τον γιατρό έγινε στενή φιλία, γι' αυτό και τα δύο ζευγάρια αρκετά συχνά κάνουν κοινές εμφανίσεις για φαγητό.

Μπήκε με φόρα στο Open...

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είπε «αντίο» στον ΣΚΑΪ!

Με τα δημοσιεύματα να παίρνουν... φωτιά από την πρώτη στιγμή που φούντωσαν τα σενάρια για τη μετεγγραφή της παρουσιάστριας από τον ΣΚΑΪ στο Open, η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τελικά τα χέρια με τα στελέχη του καναλιού της Παιανίας και θα παρουσιάσει το καθημερινό reality «Δικαστήριο της Μόδας» και το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους» που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, των οποίων τα γυρίσματα ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!