Χάρης Βαρθακούρης: Δεν το γνώριζε ούτε η Αντελίνα! Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έγραψε το "Βράδια αξημέρωτα"!

Η άγνωστη ιστορία πίσω από την μεγάλη επιτυχία του!

Χάρης Βαρθακούρης: Δεν το γνώριζε ούτε η Αντελίνα! Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έγραψε το

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε ούτε η σύζυγος του Αντελίνα! Είπε για πρώτη φορά πως έγραψε το "Βράδια αξημέρωτα"!

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο iPop.gr και στην Κλαούντια Ντιντάντη και μίλησε για την ζωή μετά το Globetrotters, τον γάμο του αλλά και την καριέρα του.

Και μάλιστα αποκάλυψε πώς έγραψε την μεγαλύτερη του επιτυχία "Βράδια αξημέρωτα" αλλά μάλιστα πως έγινε και γνωστός από αυτό.

Ένα τραγούδι που σ’ έχει σημαδέψει και μια ιστορία που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτό;

Το τραγούδι που με σημαδεύει εδώ και δύο γεμάτα χρόνια είναι το “Βράδια Αξημέρωτα”. Το δικό μου. Το καλό. Κι αυτό γιατί σκέφτομαι πόσο αστρονομικές είναι οι πιθανότητες ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2002 να κάνει συμπαθητική επιτυχία τότε και 16 χρόνια μετά, το 2018, από το πουθενά, να γίνεται εκατονταπλάσια επιτυχία.Το πιο αξιοπερίεργο, όμως, είναι ότι μπήκαμε στο 2020 και δεν λέει να καταλαγιάσει.

Παίζεται και φέτος παντού. Είναι σχεδόν υποχρεωτικό ρεπερτόριο σε οποιοδήποτε χώρο ακούγεται μουσική, είτε ζωντανή, είτε από dj. Όσο να’ναι το σκέφτομαι καμιά φορά και νιώθω περήφανος και δικαιωμένος και κάνω το σταυρό μου που αυτό έτυχε σε μένα.

Κάτι που δεν γνωρίζετε γι’αυτό είναι ότι το ρεφρέν το είχα μόνο ως μελωδία εισαγωγής και όταν είπα στον πατέρα μου ότι ψάχνω για ρεφρέν, μου είπε “η εισαγωγή σου είναι καταπληκτικό ρεφρέν και άδικα ταλαιπωρείς το μυαλό σου να βρεις άλλο”.

Επίσης ίσως να μη γνωρίζετε ότι το έγραψα στο καμαρίνι μου στο Διογένη, το 2000 και ο στίχος γράφτηκε στην Πάρο το επόμενο καλοκαίρι από τον πατέρα μου, που, αν θυμάμαι καλά, του το έδωσα σε μια κασέτα το μεσημέρι και μου το έδωσε έτοιμο το απόγευμα.

Δείτε εντωμεταξύ μια ερώτηση που δέχτηκε και «ξέσπασε»!

Χάρης Βαρθακούρης: Όλη η αλήθεια στο «φως»! Θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother μαζί με την Αντελίνα;

Παρουσιαστής του Big Brother θα είναι τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με την αγαπημένη του Αντελίνα; Όλη η αλήθεια βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» για την συμμετοχή του στο Globetrotters και τις προτάσεις που έχει με την Αντελίνα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά:

«To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 – 3 επεισοδίων να το συνηθίσω.

Όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης είπε:

«Υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση». Κι όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την παρουσίαση του Big Brother είπε:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει, Χάρη σε θέλουμε».

Απάντησε επίσης στο ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσει το ριάλιτι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Αντελίνα και είπε:

«Η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα. Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το Big Brother. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας».