Πρώην παίκτρια του Survival συγκινεί με την εξομολόγηση για την ερωτική παρενόχληση που δέχτηκε!

«Με έχει κλειδώσει...»

Πρώην παίκτρια του Survival συγκινεί με την εξομολόγηση για την ερωτική παρενόχληση που δέχτηκε!

Με την εξομολόγηση της για την ερωτική παρενόχληση που δέχτηκε πρώην παίκτρια του Survival συγκινεί και προκαλεί σοκ!

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε σε μια τραυματική εμπειρία που έζησε!

Ο λόγος για την Ιρένε Τροστ, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survival, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται. Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ.

Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στην Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς αλλά δεν μου κάνεις κονσομανσιόν στα τραπέζια".

Με έχει κλειδώσει στο καμαρίνι αδερφός πολύ γνωστής τραγουδίστριας. Όπως καθόμουν στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης αυτήν την πρώην παίκτρια του Survival σήμερα έχει κορμί αγαλματένιο και το στήθος της "ξεχειλίζει"!

«Κάναμε μεγάλο λάθος με το Survival! Χάσαμε και την Eurovision»

Ακριβά κόστισε η συμμετοχή τoυς στο Survival Secret που γυριζόταν στην Κουρούτα.

Η αποκάλυψη έγινε στην Ελένη Μουστάκη και στο Happy Day.

Ο λόγος για τους Droulias brothers, με τον Κωνσταντίνο Δρούλια να αναφέρει: «Όλοι κάνουν λάθη, κάναμε και εμείς ένα λάθος. Στο μόνο που μας ωφέλησε αυτό το παιχνίδι, ήταν ότι κάναμε πολλές γνωριμίες και πολλές φιλίες μέσα από αυτό. Είχαμε δεχτεί πρόταση πέρυσι από το Eurovision. Εμείς ήμασταν μέσα, δεν μπορούσαμε να πάμε. Επίσης, λόγω του παιχνιδιού αυτού χάσαμε και δύο σχήματα. Μας είχε κάνει πρόταση ο Γιάννης Πλούταρχος να είμαστε μαζί του και μας είχε κάνει πρόταση και ο Διονύσης Σχοινάς, που είναι πολύ καλός φίλος, να είμαστε μαζί του και εμείς δεν πήγαμε πουθενά γιατί ήμασταν στο παιχνίδι.

Το κάστινγκ ήταν φοβερό, αλλά το ριάλιτι δεν ήταν δυνατό, δεν είχε τηλεθέαση. Μετά το παιχνίδι δεν δεχτήκαμε κάποια πρόταση. Μόνο το κυνηγητό που κάνουμε μόνοι μας. Κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το παιχνίδι, δεν το έβλεπε κανένας. Φαντάσου και η οικογένεια μου, το έβλεπε επειδή είμαστε εμείς μέσα, μόλις φύγαμε τέλος. Ήταν πολύ λάθος στημένο. Από κάμερες, από ήχο, από παρουσίαση, από οργάνωση, από παντού. Ήταν ένα πασάλειμμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.