Kate Middleton: «Έσκασε» η αλήθεια για την πρόταση γάμου του William! Σε ποια χώρα γονάτισε;

Δεν το γνώριζε κανείς!

Kate Middleton: «Έσκασε» η αλήθεια για την πρόταση γάμου του William! Σε ποια χώρα γονάτισε;

Σε ποια χώρα γονάτισε ο William στην Kate Middleton και της έκανε την πρόταση γάμου; «Έσκασε» η αλήθεια και είναι ανατριχιαστική

Ο Πρίγκιπας σε πρόσφατη ομιλία του σε εκδήλωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την ρώτησε αν θέλει να γίνει γυναίκα του.

Ουσιαστικά το έκανε δικαιολογώντας το γιατί η Αφρική έχει για εκείνον ξεχωριστή σημασία. «Είναι το μέρος που μας πήγε με τον αδερφό μου ο πατέρας μας λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Και όταν αποφάσιζα πού θα ήταν καλύτερα να κάνω πρόταση γάμου στην Catherine, δεν μπορούσα να σκεφτώ πιο κατάλληλο μέρος από την Κένυα για να γονατίσω», εξομολογήθηκε.

Το γεγονός αυτό σημειώθηκε την ώρα που ο Harry έφυγε από την Μ. Βρετανία για να βρει την Meghan Markle.

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο ρομαντικό φόρεμα με γόβες στο χρώμα της φωτιάς! Στο πλευρό της ο William!

Το πιο ρομαντικό φόρεμα φόρεσε η Kate Middleton και το συνδύασε με γόβες στο χρώμα της φωτιάς. Στο πλευρό της όπως πάντα βρισκόταν ο William.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ υποδέχτηκαν στο Buckingham χθες το βράδυ 21 αντιπρόσωπους από την Αφρική κάτι που γίνεται κάθε χρόνο.

Η Kate Middleton για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε να φορέσει ένα άκρως ρομαντικό maxi φόρεμα της εταιρίας Needle & Thread, η οποία είναι γνωστή για τέτοιου στιλ φορέματα.

Kate Middleton Prince William

Η δούκισσα είπε «ναι» στο φόρεμα Aurora το οποίο κοστίζει 410 δολάρια. Το τσαντάκι που κρατούσε ήταν Jenny Packham, οι κόκκινες γόβες της Gianvito Rossi και τα σκουλαρίκια Kiki McDonough.

Kate Middleton ρούχα φόρεμα

Όλα αυτά σημειωνόντουσαν την ώρα που το Πρίγκιπας Χάρι ταξίδευε για Καναδά με σκοπό να συναντήσει την Μέγκαν Μαρκλ.