Πρώην παίκτρια του YFSF έκανε αδιανόητη αποκάλυψη για το παιχνίδι μετά από 7 χρόνια!

Όλα όσα αποκάλυψε!

Πρώην παίκτρια του YFSF έκανε αδιανόητη αποκάλυψη για το παιχνίδι μετά από 7 χρόνια!

Αδιανόητη αποκάλυψη μετά από 7 χρόνια για το παιχνίδι του ΑΝΤ1, YFSF από πρώην παίκτρια!

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του AlphaTv και την εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar!

Ο λόγος για την τραγουδίστρια, Μαντώ η οποία σύμφωνα με όσα είπε της έκαναν πρόταση για να πάρει μέρος στο YFSF, νόμισε πως επρόκειτο να καθίσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών.

Όταν πήγε στο πρώτο ραντεβού με τους συντελεστές, όμως, την περίμενε μια έκπληξη… Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν με φώναξαν για να μου εξηγήσουν για το Your Face Sounds Familiar, εγώ πίστευα ότι θα είμαι επιτροπή, ότι με φώναξαν για να είμαι στην επιτροπή. Μου είπαν “Όχι, δεν θα είσαι στην επιτροπή, σε θέλουμε να παίξεις”. Στην αρχή δεν μου φάνηκε καλή ιδέα. Μετά το ξανασκέφτηκα, λέω εντάξει, πλάκα θα έχει, ας το κάνω».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης, ποια είναι τα μέλη του φετινού διαγωνισμού!

Δύσκολες ώρες για παίκτρια του YFSF! «Επιδεινώθηκε ο θυροειδής από τη στεναχώρια και...»!

Δύσκολες ώρες για παίκτρια του YFSF, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Επιδεινώθηκε ο θυροειδής από τη στεναχώρια και...»!

Η ίδια είναι τραγουδίστρια και την περυσινή σεζόν την είδαμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar».

Ο λόγος για την Μελίνα Μακρή, που ήταν μέλος του συγκροτήματος Vegas και σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο Open.

YFSF: Η πιο αγαπημένη παίκτρια έχει το πιο πολύχρωμο σπίτι! Αποκλειστικό....

Η Μελίνα Μακρή είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν έφυγα από τους Vegas ένιωθα μέσα μου θλίψη. Έφυγα από κάτι που για μένα ήταν σαν σπίτι, οικογένεια. Κάτι που χτίσαμε από το 0 με τα παιδιά. Τότε έκανε έξαρση και ο θυροειδής μου, επιδεινώθηκε και πήρα βάρος, πήρα 10 κιλά».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην χρόνια σχέση της εκφράζοντας την επιθυμία να φέρει σύντομα στον κόσμο ένα παιδάκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: