My Style Rocks: Η Καζαριάν «άδειασε» τον Κουδουνάρη! «Είστε ένας κριτής, ηρεμήστε λίγο»!

Σηκώθηκε και έφυγε!

My Style Rocks: Η Καζαριάν «άδειασε» τον Κουδουνάρη! «Είστε ένας κριτής, ηρεμήστε λίγο»!

«Είστε ένας κριτής, ηρεμήστε λίγο», είπε η Μαρία Καζαριάν μεταξύ άλλων και «άδειασε» τον Στέλιο Κουδουνάρη στο My Style Rocks.

Η αδερφή της πρώην νικήτριας του GNTM βρίσκεται στο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ και παρουσιάζει το στυλ της, θέλοντας να βγει η νικήτρια!

Αυτήν την φορά το κόνσεπτ της Μαρίας ήταν να πάει για brunch με την αδερφή της! Όταν βρέθηκε μπροστά από τους κριτές ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και της ίδιας. Ο κριτής έκανε κάποιες ερωτήσεις στην παίκτρια και εκείνη δεν απαντούσε.

My Style Rocks Μαρία Καζαριάν Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΪ

Ως αποτέλεσμα ο Στέλιος Κουδουνάρης να εκνευρίζεται και η Μαρία Καζαριάν νευρίασε και του είπε χαρακτηριστικά: «Με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείται. Είστε ένας κριτής. Ηρεμήστε λίγο».

My Style Rocks Στέλιος Κουδουνάρης ΣΚΑΪ

Με εκείνον να απαντάει «Και εσύ είσαι μια παίκτρια».

Στην συνέχεια, εκείνη είπε ότι δεν ανέχεται από από κανέναν να της φωνάζει και ο Στέλιος Κουδουνάρης της έδειξε την έξοδο με την Μαρία Καζαριάν να πηγαίνει προς τα εκεί!

My Style Rocks ΣΚΑΪ

Μάλιστα, η ίδια είχε και εχθές μια ένταση στο πλατό!

My Style Rocks: Αποχώρηση - "βόμβα"! Και όμως ακόμα μια παίκτρια μας χαιρετά!

Νέα "βόμβα" έσκασε στο My Style Rocks, καθώς θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση! Και όμως άλλη μια παίκτρια μας χαιρετά οριστικά!

Η ίδια όπως έγινε γνωστό, δεν μπόρεσε να μείνει άλλο μακριά από το παιδί της και αποφάσισε να αποχαιρετήσει το παιχνίδι οικειοθελώς!

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία είχε αρκετά καλή πορεία μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο όπως ακούγεται, χωρίς να έχουμε επιβεβαιώσει κάτι, η παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι.

My Style Rocks Αποχώρηση

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου με την Ευρυδίκη! «Έχεις θέματα που πρέπει να λύσεις»!

Εκτός εαυτού βγήκε η Έλενα Χριστοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και η εμφάνιση της Ευρυδίκης, "πυροδότησε" το ξέσπασμα της. «Έχεις θέματα που πρέπει να λύσεις» της είπε.

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν από το σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, με την Έλενα Χριστοπούλου να ξεσπά, με αφορμή την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Στο μεταξύ έχετε δει την Ευρυδίκη πριν από μερικά χρόνια; Ήταν άλλος άνθρωπος!

Έτσι η Έλενα Χριστοπούλου είπε:

«Ανταγωνισμός υπάρχει και θα υπάρχει. Δεύτερες σκέψεις υπάρχουν και θα υπάρχουν και αυτή είναι η συμβουλή για όλους μας. Εγώ αυτό ήθελα να πω να το ακούσετε όλες σας και επειδή εδώ είναι μια ιστορία που είναι πολύ μεγαλύτερη από τα σπίτια μας, δηλαδή δεν είμαστε σπίτι μας να κάνει ο καθένας ότι θέλει… για να μην παρεξηγηθούμε ή για να μην πουν εμένα κακιά, εκείνη ξινή.. έχουμε έρθει εδώ ο καθένας για το δικό του σκοπό, εγώ δεν το έχω δει σε καμία ακόμα, δηλαδή να μου γυρίσει το μάτι και να έχετε ωραία κόνσεπτ, να ζείτε, να γελάτε, να εκφράζεστε, να ντύνεστε, να μπαίνετε μέσα και να μας κόβεται η ανάσα, ακόμα και από τα λάθη αλλά κάτι να γίνεται… Πραγματικά και είχα ανάγκη να το πω σε όλες σας αυτό».