Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφία ντοκουμέντο με αίματα πάνω της! Το ατύχημα και το σημάδι που της άφησε!

Τι της συνέβη;

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφία ντοκουμέντο με αίματα πάνω της! Το ατύχημα και το σημάδι που της άφησε!

Η Ιωάννα Τούνη είχε ένα ατύχημα και μάλιστα αυτό της άφησε ένα σημάδι! Υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο με αίματα πάνω της!

Η καλλονή Θεσσαλονικιά που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού με τον χαρακτήρα και την εμφάνιση της!

Η Ιωάννα είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε στο μαγαζί που διαθέτει ο σύντροφός της, όπου πραγματοποιούσαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει.

Όπως μας έκανε γνωστό η Ιωάννα Τούνη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένα απρόοπτο, καθώς έκοψε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να τρέξει πολύ αίμα και να της αφήσει σημάδι.

Δείτε σχετική δημοσίευση:

Ιωάννα Τούνη ατύχημα

Μάλιστα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχε ακόμη ένα ατύχημα στο χέρι της!

Ιωάννα Τούνη: Ουπς! Το αποκαλυπτικό ατύχημα on air! Τα είδαμε όλα! (Βίντεο)

Ουπς! Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα on air είχε η Ιωάννα Τούνη! Σηκώθηκε από την ξαπλώστρα της και τα.. είδαμε όλα με το φόρεμα της.

Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πολλά λαμπερά ονόματα του έκαναν έκπληξη στο πλατό. Ανάμεσα τους και η πρώην παίκτρια του My style rocks.

Η Ιωάννα Τούνη, εμφανίστηκε στην εκπομπή πάνω σε μία ξαπλώστρα την οποία κουβαλούσαν άνδρες, φορώντας ένα σέξι φόρεμα. Όταν πήγε να σηκωθεί όμως είχε ατυχηματάκι, αφού τα είδαμε σχεδόν όλα.

Ο Νίκος Μουτσινάς και το κοινό έμειναν άφωνοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ιωάννα Τούνη: Ετοίμασε στον σύντροφό της το πιο λαχταριστό πρωινό! "Μείναμε" με τα φαγητά της!

Η Ιωάννα Τούνη έδειξε πως πέρα από μία κουκλάρα είναι και η καλύτερη νοικοκυρά μιας και σήμερα το πρωί ετοίμασε στον αγαπημένο της σύντροφο το πιο λαχταριστό πρωινό! Μόλις είδαμε τα φαγητά που ετοίμασε "μείναμε" κανονικά!

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη περνάει τις καλύτερες μέρες της ζωής της στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό οι δυο τους έκαναν και ένα ταξίδι για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα.

Έτσι σήμερα το πρωί, η Ιωάννα Τούνη ετοίμασε για τον αγαπημένο της Χρήστο ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη σύντροφοςundefinedΙωάννα Τούνη instagram