"Έξαλλη" η Tyra Banks! "Θα αποτυγχάνετε σε κάθε σας βήμα..."

Τι την εξόργισε;

"Θα αποτυγχάνετε σε κάθε σας βήμα, το είπα!" "Έξαλλη" έγινε η Tyra Banks με ορισμένα άτομα! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και γιατί ξέσπασε το μοντέλο;

Η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, το ModelLand, όπου θέλει να δώσει φωνή σε όλες τις κοπέλες για τις κακοποιήσεις και το bullying που έχουν υποστεί!

Συγκεκριμένα μάλιστα στο πρώτο της βίντεο είπε, «Μετά ήταν το δέρμα μου και φυσικά να μην αρχίσω να λέω για τα μαλλιά. Γιατί αν δεν έφτιαχνα τα μαλλιά όπως ήθελαν και όπως μου λέγανε, κανείς δεν θα ήθελε το υπόλοιπο σώμα. Τώρα, όμως, είναι αργά για όλα αυτά, γιατί σήμερα είμαι αρκετά σοφή για να ξέρω ότι η ομορφιά μου δεν είναι κάτι που μπορεί να καθοριστεί από κάποιον άλλον. Η ομορφιά εντοπίζεται σε όλα τα μεγέθη και όλα τα σχήματα. Όλα τα χρώματα, όλες τις φυλές και όλα τα φύλα. Όλες τις ηλικίες. Όλα τα ύψη. Η αληθινή ομορφιά ζει παντού. Ορίστε, λοιπόν, το είπα. Και όσο ξοδεύετε τη ζωή σας προσπαθώντας να πείσετε τον κόσμο για κάτι άλλο, απλώς θα αποτυγχάνετε σε κάθε σας βήμα».

Δεν φαντάζεστε ποιο μοντέλο ανέβασε γυμνή φωτογραφία και "έριξε" το Instagram!

GNTM: Το νέο μήνυμα της Tyra Banks στους παραγωγούς και στις νικήτριες! «Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια και...»

Νέο μήνυμα έστειλε η Tyra Banks στους παραγωγούς, τους φανς αλλά και τις νικήτριες της φετινής σεζόν του GNTM. «Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια και...».

Πριν μερικές μέρες η Tyra Banks ζήτησε να μάθει τι συνέβη στον τελικό καθώς είναι παρουσιάστρια και έχει τα δικαιώματα του show σε αρκετές χώρες.

Τελικά το γνωστό μοντέλο έμαθε τι συνέβη και έστειλε νέο μήνυμα, σε φανς, παραγωγούς και νικήτριες.

«Προς τους φανς: Ξέρω ότι είναι κρίμα να επενδύεις σε ένα πρόγραμμα και να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι σαν… κατάρα!

Προς τους παραγωγούς: Ξέρω ότι θα λάβετε υπόψιν σας τα σχόλια των φανς και θα δουλέψετε αρκετά ώστε να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Προς τις νικήτριες: έστειλε μια καρδιά και ένα φιλάκι».

Μάλιστα οι ίδιες οι νικήτριες αποκάλυψαν πως σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν το αποτέλεσμα του τελικού.

GNTM: Παγκόσμιο σκάνδαλο με τον τελικό! Η απάντηση ήρθε απ' ευθείας από Αμερική!

Παγκόσμιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τον τελικό του GNTM και το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμά του! Η απάντηση για τα όσα έγιναν ήρθε απ' ευθείας από την Αμερική!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το αποτέλεσμα του τελικού έβγαλε δύο νικήτριες, με την Κάτια Ταραμπανκό και την Άννα Μαρία Ηλιάδου να μοιράζονται το έπαθλο.

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν επόμενο ξεσήκωσε το κοινό και τα νέα απ' ότι φαίνεται έφτασαν μέχρι και στα αυτιά της Τάιρα Μπανκς.

Το πασίγνωστο μοντέλο είναι ταυτόχρονα και παρουσιάστρια στο America's Next top Model και θέλησε να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον τελικό στην Ελλάδα.

«Ακούω πολλά για το GNTM. Μπορεί κάποιος (φαν ή άνθρωπος της παραγωγής) να μοιραστεί μαζί μου τι συνέβη; Δεν ελέγχω τις βερσιόν του Top Model σε όλο τον πλανήτη αλλά με ενδιαφέρει να μάθω» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

gntm τελικός