Στην φορά άγνωστη φωτογραφία από τα Φιλαράκια! Δεν την είχαμε δει ούτε στο STAR!

Δείτε την για πρώτη φορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην φορά άγνωστη φωτογραφία από τα Φιλαράκια! Δεν την είχαμε δει ούτε στο STAR!

Στην φόρα βγήκε μια άγνωστη φωτογραφία από την επιτυχημένη ξένη σειρά τα «Φιλαράκια». Μάλιστα, δεν την είχαμε δει ούτε σε κάποιο επεισόδιο στο STAR.

Μπορεί από το τελευταίο γύρισμα να έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο ούτε οι τηλεθεατές, αλλά και οι ίδιοι έχουν ξεχάσει ούτε μια στιγμή.

Οι φανατικοί θαυμαστές θέλουν η σειρά να επιστρέψει, όμως οι πρωταγωνιστές όπως φαίνεται δεν θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η Jennifer Aniston είχε αποκαλύψει ποιοι είναι οι υπαίτιοι της απόφασης αυτής.

Το βράδυ της Πέμπτης , η Courtney Cox δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ. Συγκεκριμένα, από το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου. Courtney, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt Le Blank,η Lisa Kudrow και David Schwimmer κάθονται και τρώνε όλοι μαζί για τελευταία φορά.

Φιλαράκια STAR

Τα Φιλαράκια: Αποκάλυψη σοκ μετά το τέλος της σειράς! Αυτός ο ηθοποιός ήταν ερωτευμένος στ' αλήθεια με την Jennifer Aniston!

Μία αποκάλυψη σοκ έγινε, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Υπήρξαν για λίγο ζευγάρι στη σειρά, ωστόσο αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ ερωτευμένος και στ' αλήθεια με την Jennifer Aniston!

Η πανέμορφη ηθοποιός αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στις 10 σεζόν της σειράς, μιας και πολλοί ήταν οι χαρακτήρες που τη διεκδίκησαν, ένας ωστόσο την έκανε δική του και δεν ήταν άλλος από τον Ross.

Ωστόσο, η «Rachel», είχε μία μικρή περιπέτεια και με τον Joey, ο οποίος εξέφρασε τον έρωτά του για εκείνη και τσακώθηκε με τον φίλο του Ross. Όπως αποκάλυψε σε μία συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος της σειράς, ο Matt Le Blanc, εξομολογήθηκε πως ήταν στην πραγματικότητα ερωτευμένος με την Jennifer Aniston, η οποία ωστόσο τότε δεν ανταποκρίθηκε μιας και τότε ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Matt Le Blanc είχε αποκαλύψει πως πριν πάει στην audition, είχε πάνω του μόλις 11 δολάρια!

Joey φιλαράκια