Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σπαλιάρας! Φωτογραφίες και βίντεο από το κρεβάτι με τον ορό!

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σπαλιάρας! Φωτογραφίες και βίντεο από το κρεβάτι με τον ορό!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το κρεβάτι με τον ορό στο χέρι του.

Στο Ιράν βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο και ηθοποιός, όπου πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά του Netflix όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην χώρα φαίνεται πως είχε μια περιπέτεια στην υγεία του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο με τον ορό στο χέρι, χωρίς να αποκαλύπτει τι συνέβη.

Νοσοκομείο

Γιάννης Σπαλιάρας στο νοσοκομείο

Σπαλιάρας Netflix

Ιράν σειρά

Πριν λίγες ημέρες έσκασε η είδηση πως οι περιπέτειες για τον ίδιο δεν έχουν τελειώσει. Στα δικαστήρια ο ηθοποιός! Ποιος τον μηνύει και γιατί;

Γιάννης Σπαλιάρας: Σοκ! Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του με σπασμένη μύτη και γεμάτος αίματα!

Σοκ! Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του Γιάννη Σπαλιάρα με σπασμένη μύτη και γεμάτος αίματα. Το βίντεο του θα σε κάνει να πάθεις πλάκα!

Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο Μεξικό όπου υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA σε σειρά που προβάλλεται στο Netflix.

Σήμερα, ο Γιάννης για τις ανάγκες του ρόλο του τρώει ξύλο και για αυτό έχει όλο το πρόσωπο του σημαδεμένο με τρέχουν αίματα από κάθε σημείο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε backstage στιγμές.

Γιάννης Σπαλιάρας σειρά Netflix σπασμένη μύτη αίματα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Τόσα πήρα από το Netflix»! Το τριπλάσιο ποσό που δε φαντάζεστε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει! Το τριπλάσιο ποσό που δε φαντάζεστε! «Τόσα πήρα από το Netflix».

O γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix αλλά και στις απολαβές του.

Στην ερώτηση της γνωστής παρουσιάστριας, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν απάντησε με ακριβές νούμερο ωστόσο εξήγησε πως το ποσό που πήρε ήταν τριπλάσιο από αυτό που θα έπαιρνε σε μία ελληνική παραγωγή.

«Καλά ήταν τα λεφτά, ναι. Πολύ καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα. Δεν έλυσα το οικονομικό μου, ούτε αγόρασα σπίτι, αλλά θα σου έλεγα ότι πήρα περίπου τα τριπλάσια λεφτά από όσα θα έπαιρνα για μια αντίστοιχη παραγωγή στην Ελλάδα».