"Βούρκωσε" on air η Ελένη Μενεγάκη με το σχόλιο που άκουσε! «Σε ευχαριστούμε για όλα»!

Έφυγε από το πλατό!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και "βούρκωσε" on air με το σχόλιο που άκουσε από μία τηλεθεάτριά της που τηλεφώνησε στην εκπομπή! «Σε ευχαριστούμε για όλα» της είπε.

Ένα τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ήταν αρκετό για να συγκινήσει την παρουσιάστρια και να την κάνει να βουρκώσει, σε σημείο που αποχώρησε από το πλατό.

«Σε ευχαριστούμε για όλα Ελένη, αλλά θέλω να σταθώ στην Κάλια με την υπέροχη φωνή και την υπέροχη παρουσία της, στα παιδιά στο κοντρόλ, σε όλη αυτή την όμορφη παρέα που πλαισιώνουν μία εκπληκτική Ελένη! Σε ευχαριστούμε, σ’ ευχαριστούμε, σ’ ευχαριστούμε…» της είπε η τηλεθεάτρια.

Και με τη σειρά της, η παρουσιάστρια απάντησε: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου δίνεις και εμένα την ευκαιρία να πω δημόσια αυτά που τους έχω πει κατά καιρούς.

Πραγματικά οι συνεργάτες μου είναι ένας κι ένας και δεν είμαστε πέντε άτομα που βλέπετε σε αυτή την εκπομπή και ο καθένας στο πόστο που είναι, είναι πραγματικά ο καλύτερος και το κάνει με όλη του την ψυχή σε όποια θέση κι αν είναι…

Σε ευχαριστώ, σας ευχαριστώ όλους που λέτε κατά καιρούς για την ομάδα της εκπομπής. Να ξέρετε ότι την καλή κουβέντα όλη θέλουν να την ακούνε. Διαφημίσεις».

Στο μεταξύ θυμίζουμε, πως η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με έναν ανεπάντεχο τρόπο και έμειναν όλοι άφωνοι!

Ελένη: "Πρόδωσε" τη σπεσιαλιτέ της στον αέρα! Είναι η αγαπημένη του συζύγου της!

Η Ελένη Μενεγάκη, στον αέρα της σημερινής της εκπομπής, "πρόδωσε" τη σπεσιαλιτέ της, ενώ μαγείρευε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μάλιστα όπως σχολίασε, είναι η αγαπημένη συνταγή του συζύγου της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι και μία συνεπής νοικοκυρά και αυτό φαίνεται μέσα από τα μυστικά που μοιράζεται με τους τηλεθεατές της για τις συνταγές της.

Έτσι σήμερα, ενώ μαγείρευε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποια είναι η δική της σπεσιαλιτέ.

«Πριν καμιά δεκαριά χρόνια μου το έδειξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το φτιάχνω έως σήμερα…» σχολίασε η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε: «Ελένη μου κάνε τα ρεβύθια που τα κάνεις σπέσιαλ, εσύ. Και της λέω η συνταγή δεν είναι δική μου, αλλά της Αργυρώς… ρεβύθια στο ταψί».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και το μυστικό της για το μακιγιάζ της!

Τα υλικά της συνταγής είναι:

500 γραμ. ρεβύθια ( πρέπει να μουλιάσουν πρώτα με λίγη σόδα μαγειρικής. Την επόμενη μέρα ξεπλένουμε καλά σε σουρωτήρι τα ρεβίθια.)

4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρο

2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)

2 μικρές ντομάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)

2 δαφνόφυλλα

1 φλ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλάτι

1 /2 κ.σ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο και νερό όσο πάρει.