Φαίη Σκορδά: Στο σπίτι της έχει χαλί με παράξενο σχέδιο! Βίντεο από το εσωτερικό!

Έτσι είναι το σαλόνι της παρουσιάστριας!

Φαίη Σκορδά: Στο σπίτι της έχει χαλί με παράξενο σχέδιο! Βίντεο από το εσωτερικό!

Η Φαίη Σκορδά ασχολείται πολύ με τη διακόσμηση και όπως φάνηκε από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο σπίτι της έχει ένα υπέροχο χαλί με παράξενο σχέδιο. Σας έχουμε βίντεο από το εσωτερικό του σαλονιού της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι της μαζί με τους γιους της αλλά και μαζί με τον σκύλο της, τον Μίκυ.

Έτσι μέσω του προφίλ της στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο με τον σκύλο της, στο οποίο φαίνεται το σαλόνι και το υπέροχο χαλί της παρουσιάστριας.

Στο μεταξύ μάθατε πως η Φαίη Σκορδά αναγκάστηκε να πάει σήμερα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;

Φαίη Σκορδά: Στο σπίτι της έχει άσπρο χαλί! Έκατσε στο πάτωμα και έπαιξε σαν μικρό παιδί!

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε εικόνες από το σπίτι της, στο οποίο έχει τοποθετήσει ένα υπέροχο άσπρο χαλί! Έτσι φόρεσε τις πιτζάμες της και έκατσε στο πάτωμα! Έπαιξε με τους γιους της σαν να ήταν κι αυτή μικρό παιδί!

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι ιδανικές για να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα, πόσο μάλλον με τα παιδιά σου που "τρελαίνονται" για τις γιορτές.

Η Φαίη Σκορδά είναι μία πολύ επιμελής μαμά που φροντίζει να αφιερώνει στους γιους της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Έτσι στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από το παιδικό δωμάτιο στο οποίο το πάτωμα έχει γεμίσει παιχνίδια!

Φαίη Σκορδά: Βίντεο μέσα από το σπίτι της! Στο μαρμάρινο πάτωμά της έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά...

Στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά πάνω στο μαρμάρινο πάτωμά της! Ανέβασε βίντεο από μέσα και είναι υπέροχο!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι ένας άκρος ενεργός χρήστης των social media και ειδικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάρει καθημερινά διάφορα πράγματα από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική!

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον γάτο της μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της κι εμείς εκτός από το ότι ο γάτος της είναι μια γλύκα παρατηρήσαμε το πάτωμα, τα χαλιά και γενικά διάφορες άλλες λεπτομέρειες...

Ωστόσο, έχετε δει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στο Κιλκίς;