"Χαμός" στο πλατό της Ελένης! Τρόμος στο βλέμμα της παρουσιάστριας!

Τι συνέβη;

Ο τρόμος επικράτησε στο βλέμμα της παρουσιάστρια που τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα! "Χαμός" σήμερα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη με αυτό που της έκαναν!

Η παρουσιάστρια προσπαθούσε με τη βοήθεια της Κατερίνα Λούβαρη να κάνει κοτσιδάκια στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Τότε ήταν που όλα πήγαν... στράφι!

Την ώρα που προσπαθούσε λοιπόν να δείξει την τεχνική της, μπήκε στο πλατό συνεργάτης της φορώντας μαύρη περούκα χωρίς την ίδια να το προσέξει. Αποτέλεσμα, μόλις τον είδε να αρχίζει να ουρλιάζει πριν καταλάβει ποιος ήταν.

Ελένη Μενεγάκη φάρσα

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

"Χαμός" στο πλατό της Ελένης! Τι ζήτησε από την μαμά της και τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα;

Η παρουσιάστρια τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα! "Χαμός" επικράτησε σήμερα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη με αυτό που ζήτησε από την μαμά της on air!

Ένα δημόσιο μήνυμα θέλησε να στείλει η γνωστή παρουσιάστρια, προκαλώντας "πανικό" με τα όσα είπε!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που μαγείρευαν στο πλατό, η ίδια φαίνεται να πεθύμησε το σπιτικό φαγητό της μαμάκας της, και "ξέσπασε" λέγοντας, «Μανούλα όταν αποφασίσεις να γυρίσεις από Κάρυστο, εγώ δεν σε πιέζω. Αλίμονο, δεν έχω τέτοια δικαιώματα. Όταν έρθεις να μας φτιάξεις γιουβαρλάκια. Μας έχει λείψει το μαμαδίστικο φαγητό σου, μανούλα. Μανούλα μόνο σουτζουκάκια ξέρουμε να κάνουμε! Όταν έρθεις να φτιάξεις για τα παιδάκια μου μανούλα, εγώ βλέπεις προσπαθώ να μαζευτώ μανούλα! Ένα τέτοιο φαγητό να μας φτιάξεις μανούλα, άχαστο μανούλα. Ξέρω με βλέπεις και γελάς, αλλά εγώ δεν γελάω μανούλα! Μαύρα μάτια κάναμε μανούλα!»

Δείτε την επίσης, σε εμφάνιση με την κόρη της να αγοράζουν παρέα ρούχα, "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα πάνω τους!

"Χαμός" στο πλατό της Ελένης! Ποια η περιπέτειά της που τους άφησε όλους "παγωτό";

"Χαμός" επικράτησε στο πλατό της Ελένης! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και ποια η περιπέτειά της που τους άφησε όλους "παγωτό" on air;

Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πιο συγκεκριμένα για όταν ήταν 19 χρονών και "άβγαλτη" οδηγός!

Εκείνη την στιγμή η παρουσιάστρια θυμήθηκε όμως πως έπρεπε και να «πληρώνει» για τα όσα ατυχήματα προκαλούσε, και είπε χαρακτηριστικά, «Κάθε φορά που πήγαινα να βάλω όπισθεν για να παρκάρω έσπαγα συνεχώς το ίδιο φανάρι. Αλλά δεν πήγαινα να το φτιάξω αφού έλεγα ‘δεν βαριέσαι, αφού θα ξανασπάσει. Έκανε ολόκληρη γούβα στη μία μεριά του αυτοκινήτου».

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!