"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Άννα Κορακάκη! Δάκρυα χαράς στα μάτια της!

Σε πελάγη ευτυχίας!

Τα ευχάριστα νέα "έσκασαν" για την Άννα Κορακάκη μόλις πριν από λίγη ώρα! Η αγαπημένη αθλήτρια έχει στα μάτια της δάκρυα χαράς μετά από τη μεγάλη της επιτυχία!

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε στην κορυφή, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων Όπλων Η&Ν 2020 που διεξάγεται στο Μόναχο της Γερμανίας.

Θυμίζουμε πως η Άννα Κορακάκη πριν από λίγο καιρό, μίλησε ανοικτά για τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνταν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Παρά το γεγονός ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα, αφού στον προκριματικό του αεροβόλου πιστολιού είχε 578/600, προκρίθηκε τελικά ως 7η και στον τελικό ανέβασε την απόδοσή της κατακτώντας από νωρίς την πρώτη θέση.

Η Κορακάκη έδωσε μάχη για το χρυσό με αντίπαλο την Κινέζα Κουιάν Γουέι και με εννέα συνεχόμενα δεκάρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

Το Σάββατο (25/1) η Κορακάκη θα πάρει μέρος σε ακόμη έναν αγώνα στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ.

Πηγή: iefimerida.gr

Μόλις «έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Άννα Κορακάκη! Τι συνέβη;

Ευχάριστα είναι τα νέα που μόλις «έσκασαν» για την Άννα Κορακάκη, όπως έκανε γνωστό και η ίδια η Ολυμπιονίκης.

Η ίδια επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο άθλημα της σκοποβολής για άλλη μια φορά καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση του Γκραν Πρι του Βελιγραδίου.

Η 23χρονη Ολυμπιονίκης του Ρίο κέρδισε το χρυσό μετάλλιο ισοφαρίζοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 587/600.

Η Άννα Κορακάκη συγκέντρωσε 243,6 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Ρενάτα Ρίσκε από την Ουγγαρία με 237,2 βαθμούς.

Ο θρίαμβος ήρθε, μάλιστα, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το καινούργιο της πιστόλι που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί το Σάββατο.

Εντωμεταξύ αν δεν την έχεις δει με μαγιό τότε σίγουρα πρέπει να την δεις καθώς έχει κορμί «λαμπάδα»