Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε την Αναστασία Περράκη! Έγινε άλλος άνθρωπος!

Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της!

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε την Αναστασία Περράκη! Έγινε άλλος άνθρωπος!

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε την Αναστασία Περράκη με το νέο της look θα πάθετε σοκ! Το μοντέλο άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος!

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι …η ζωή είναι για τους τολμηρούς» έγραψε η Αναστασία Περράκη στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καινούργια της μαλλιά.

Ναι, η Αναστασία Περράκη έκανε τα μαλλιά της πορτοκαλί! Αποφάσισε να αφήσει πίσω το ξανθό, κράτησε το σχέδιο αλλά το χρώμα άλλαξε εντελώς!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε για πόσο μεγάλη διαφορά μιλάμε!

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό την είχαμε δει στο GNTM, με τελείως διαφορετικό μαλλι! Ποιο πιστεύετε της πάει περισσότερο;

Δύσκολες ώρες για την Αναστασία Περράκη! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Ο θάνατος που την "τσάκισε" και το μήνυμα στα social media που συγκίνησε! Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αναστασία Περράκη, καθώς έχασε σημαντικό πρόσωπο από την ζωή της!

Το γνωστό μοντέλο είναι ιδιαίτερα δεμένο και αγαπημένο με την οικογένειά της και η απώλεια αυτή της έχει στοιχίσει πολύ.

Ο λόγος για τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο και θέλησε να αποχαιρετήσει με δημοσίευση σε Instastories, γράφοντας, «Αντίο μπαμπά μου...».

Περράκη θάνατος

Εν τω μεταξύ η ίδια, έχει κάνει συγκλονιστική εξομολόγηση, μιλώντας για το τι την ανάγκασε να κάνει έκτρωση.

Αναστασία Περράκη: Μιλάει πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη με τον Μουρούτσο! «Υπήρχε μεγάλος θυμός»! (Βίντεο)

Η Αναστασία Περράκη μίλησες πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη που έχει με το σύζυγό της, Μιχάλη Μουρούτσο, εξομολογώντας πως υπήρχε μεγάλος θυμός.

Το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» δίνοντας μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων. η Αναστασία Περράκη, αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον Μιχάλη Μουρούτσο, ενώ μίλησε και για τα όσα γράφτηκαν. Ποια είναι σήμερα η σχέση του πρώην ζευγαριού;

«Ήταν άκομψο αυτά που γράφτηκαν γιατί ήταν πολύ προσωπικά πράγματα. Βγήκαν πολλές λεπτομέρειες και δεν ήταν σωστό γιατί υπάρχει και ένα παιδί και πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σε αυτά που γράφονται» εξήγησε και συνέχισε:

«Επειδή υπήρχε μεγάλος θυμός, γι’ αυτό άφησα να περάσουν κάποια χρόνια , μήπως τα βρούμε εξωδικαστικά, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη και όλα πήραν τον δρόμος τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο: