Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έσκασε» την ευχάριστη ανακοίνωση! Στο πλευρό της ο Βασάλος!

Τι συνέβη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έσκασε» την ευχάριστη ανακοίνωση! Στο πλευρό της ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, «έσκασε» την ευχάριστη ανακοίνωση! Στο πλευρό της ο Βασάλος και διαβάστε τι συνέβη; Κάθε επιτυχία να ευχηθούμε...

Η εταιρία που έχει με ρούχα, τα Rad polewear, έκλεισαν 7 χρόνια επιτυχίας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το γιορτάζει! Την ανακοίνωση, έκανε στο Instagram της που έχει πάρει ήδη φωτιά.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, έβγαλε τα ρούχα σε έκπτωση και ήδη δεν προλαβαίνει να ξεπουλάει! Σε κάθε της βήμα, είναι δίπλα της ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος και την στηρίζει σε όλα! Δείτε την ανάρτησή της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση

Έχετε δει να φοράει τα κολάν της; Είναι τέλεια!

Ευρυδικη Βαλαβανη: Η ανακοίνωση της για τον Alphatv! Έσκασε βόμβα!

Η ανακοίνωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Alphatv! Έσκασε βόμβα!

Σήμερα η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «καλύτερα δεν γίνεται» έριξε αυλαία και οι συντελεστές της εκπομπής ήταν εμφανώς συγκινημένοι!

Μετά το τέλος της εκπομπής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ήταν μέλος της ομάδας, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προασωπικό λογαριασμό της στο Instagrm, όπου μέσα στο κείμενο που την συνόδευε είχε μια «βόμβα» που σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Καλύτερα δε θα μπορούσε αν γίνει. Μία χρονιά υπέροχη, δημιουργική, γεμάτη όρεξη και διάθεση! Μία χρονιά που γνώρισα πολύ ωραίους «τύπους» που με υποστήριξαν σε όλα! @natalia_germnou σ’ ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου και τα όμορφά σου λόγια! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni & @harisgiakoumatos σας ευχαριστώ για τις στιγμές μας μπροστά και πίσω από τις κάμερες! @marykousoula με την γλυκιά φωνούλα σου στο ακουστικό μου! @olgalag σ´ευχαριστώ πολύ, απέκτησα μία καινούργια φίλη! Τον σκηνοθέτη της καρδιά μας, @periklisasproulias Τον Λεωνίδα... Σε όλη την δημοσιογραφική ομαδάρα της εκπομπής μας... @alexanderpriftis, @ilionana, @dimitra_mougopetrou, @marianna.georganti, @gwgwmpalh, @the_spaghetti_hair, @evelinanykta, @konstantinos_mihos, @eftichisgr, @frida_fk ... είστε απίστευτα παιδιά!
Μελίκα & Ελένη...
Σε όλη την παραγωγάρα μας Κεβόρκ, Αντρεα, Γρηγόρη, τα παιδιά στις κάμερες, στο control room και στον ήχο!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως θέλω να πω στον @alphatv, μία τηλεοπτική οικογένεια (πια) που με υποδέχτηκε και με αγκάλιασε αληθινά!
Καλό μας καλοκαίρι... τα λέμε ξανά από Σεπτέμβρη!»

Εμείς σταθήκαμε στην τελευταία φράση, «Τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβη», άρα η ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha ή θα την δούμε κάπου αλλού...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Νέο μέλος στην οικογένεια! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν ακόμη έναν λόγο να χαίρονται, καθώς νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τα τρυφερά χάδια, οι δημόσιες αγάπες και οι πόζες που... λιώνουν!

Η Ευρυίδκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνάει την καλύτερη φάση της σχέσης τους, με το ζευγάρι να είναι φουλ ερωτευμένο!

Τώρα οι δυο τους μπορεί να είναι και επιπλέον χαρούμενοι για το νέο μέλος που έχει έρθει στην οικογένεια!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί; Όλη η αλήθεια!

Αυτό δεν είναι άλλο από την υπέροχη γατούλα, την οποία φωτογράφισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τρυφερές στιγμές και τις μοιράστηκε μαζί μας στο instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Νέο μέλος στην οικογένεια! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο! Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Νέο μέλος στην οικογένεια! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο! Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Νέο μέλος στην οικογένεια! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!