Πάολα: Κόντρα μεγατόνων με πρόσωπο του ΑΝΤ1! Οι πρώτες δηλώσεις!

Την στόλισε με τον τρόπο της!

Πάολα: Κόντρα μεγατόνων με πρόσωπο του ΑΝΤ1! Οι πρώτες δηλώσεις!

Κόντρα μεγατόνων με πρόσωπο του ΑΝΤ1 είχε η Πάολα και οι πρώτες δηλώσεις είναι γεγονός! Ποια την στόλισε... με το γάντι σε δημόσιο λόγο; Διαβάστε αναλυτικά!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, βρέθηκε στο After Dark και μίλησε, μέσα σε όλα, για την απρόσμενη συνάντηση που είχε με την Πάολα αλλά και την... κριτική που δέχθηκε.

“Ποιος διάσημος έχει ξινίσει με τη μίμηση σου;” ρώτησε ο Γεωργαντάς και η ίδια τα αποκάλυψε όλα! Η μόνη που έχει λίγο ξινίσει ήταν η Πάολα! Την είχα πετύχει σε ένα στούντιο και πήγα και της συστήθηκα με πολλή χαρά. Της λέω, “Πάολα γεια σου είμαι η Ματθίλδη Μαγγίρα που σε κάνει”. Εκείνη γυρνάει και μου λέει, “ναι, αλλά δεν με κάνεις καλά. Τους άλλους τους κάνεις καλά, εμένα δεν με κάνεις καλά! Έλα ένα βράδυ από το μαγαζί να σε κεράσω ένα σφηνάκι να δεις τι κάνω”. Πήγα και μου είπε, “ο καλός καλλιτέχνης δεν έχει ανάγκη να του δείξεις τίποτα”!

Ματθίλδη Μαγγίρα Πάολα σε κόντρα

Να θυμίσουμε ότι η Μαγγίρα, είχε κάνει την Πάολα στο YFSF στον ΑΝΤ1!

Δείτε τον χορό της Πάολας στην πίστα...

Πάολα - Ελένη Βιτάλη: Νέος γύρος στην κόντρα τους! Η απόφαση που αλλάζει τα πάντα!

Νέος γύρος έχει ξεκινήσει στην κόντρα που είχε η Πάολα με την Ελένη Βιτάλη, και μάλιστα μια απόφαση αλλάζει τα πάντα!

Η Ελένη Βιτάλη έχει εκφράσει την όχι και τόσο καλή της γνώμη για την λαϊκή τραγουδίστρια, αφού τα κοντά της φορέματα δεν ταιριάζουν στην αισθητική της και μάλιστα η Πάολα σε τηλεοπτική της εμφάνιση στον ΣΚΑΙ και στο «Βινύλιο» είχε απαντήσει με ατάκες φωτιά!

Λίγο αργότερα, η Ελένη Βιτάλη είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook εκφράζοντας την άποψή της, την οποία όμως έσβησε.

«Έμαθα πάλι πως η Πάολα είπε πως τη στενοχωρεί που είπα, που να μην έλεγα, για το κοντό της φόρεμα και όχι για τη φωνή της. Εδώ πάει το δε μας χέζ@ς ρε Πάολα. Γιατί πιστεύει πως αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι; (Η σεμινάριο αποφυγής;).

Κρίμα γιατί τέτοια (δρώμενα) πρέπει να τα εξηγώ μόνο εγώ, ενώ όλοι όσοι ξέρουνε όσοι ακούνε δίχως εισαγωγικά νομίζω το καταλαβαίνουν ευτυχώς !! Που τονίζει;;;; ποιο ακριβώς είναι το μέταλλο της ;;;; , πώς προφέρει, ;;;; και όλα όσα είναι απαραίτητα για έναν τραγουδιστή κι όχι για έναν καλό ή πόσο μάλλον μεγάλο τραγουδιστή!», ήταν μερικά από τα όσα είχε αναρτήσει η Ελένη Βιτάλη.

Ωστόσο μια ανατροπή έρχεται να εξομαλύνει τη μεταξύ τους σχέση!

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, Πάολα και Ελένη Βιτάλη θα εμφανιστούν μαζί, ενώ όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Ελένη Βιτάλη κάλεσε τη Σοφία Βόσσου για να μεσολαβήσει ώστε να μιλήσει με την Πάολα! Δείτε το σχετικό βίντεο: