Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου! Είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει!

Είναι τεράστιο και τζιπ! Δείτε φωτογραφίες!

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου! Είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει!

Η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει, έχουμε όλο το υλικό σε φωτογραφίες! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δυο τους, είχαν μάλιστα μαζί και τον μικρό Μάξιμο! Η Αθηνά και ο Φίλιππος αποφάσισαν να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα και πήγαν στην Γλυφάδα. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το νέο αμάξι του ζευγαριού, το οποίο είναι σαν «θηρίο».

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο, μαύρο τζιπ με παράθυρα σχεδόν φιμέ. Άλλωστε και οι δύο, δεν αγαπούν την δημοσιότητα και κρατούν χαμηλούς τόνους. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και έχουμε φωτογραφίες! Ιδού:

Αθηνά Οικονομάκου αμάξι
Αθηνά Οικονομάκου νέο αυτοκίνητο
Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Δείτε και το βίντεο από τον Alpha με την ηθοποιό που δεν γνώριζε κανείς...

Αθηνά Οικονομάκου: Το αυτοκίνητο της είναι μαύρο και "θηρίο"! Το είδαμε και..."μείναμε"!

Το αυτοκίνητο της Αθηνάς Οικονομάκου είναι μαύρο και... "θηρίο", αφού πρέπει να πρόκειται για τζιπ. Το είδαμε και... "μείναμε" στην εικόνα του.

Η ηθοποιός είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο από βόλτες της, όσο και από τα επαγγελματικά της.

Μάλιστα, μας έχει δείξει και το δεύτερο "σπίτι" της όπου η διακόσμηση του θα σε "τρελάνει".

Σε μια από τις αναρτήσεις της η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε μια φωτογραφία της μέσα από το μαύρο αυτοκίνητο της σε βόλτα της στην Αράχοβα.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από την εικόνα, πρόκειται για μεγάλο μαύρο όχημα.

Αθηνά Οικονομάκου αυτοκίνητο

Αθηνά Οικονομάκου: Το δεύτερο σαλόνι της έχει μωβ καναπέ! Οι μαξιλάρες στο πάτωμα τραβούν την προσοχή!

Το δεύτερο σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου έχει μωβ καναπέ και ροζ λεπτομέρειες. Οι μαξιλάρες που έχει στο πάτωμα τραβούν την προσοχή.

Η ηθοποιός η οποία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των κοσμημάτων, το γραφείο της το έχει κάνει δεύτερο σπίτι της, καθώς περνάει πολύ χρόνο εκεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε δυο φωτογραφίες της από το σαλόνι και ο μωβ καναπές, αλλά και οι μαξιλάρες που έχει στο πάτωμα, μας ξετρέλαναν.

Αθηνά Οικονομάκου: Με αυτά τα sneakers της τα πόδια σου θα δείχνουν 2 μέτρα! Κάνουν μόνο 65 ευρώ...

Αθηνά Οικονομάκου σαλόνι

μωβ καναπές