Άγγελος Μπράτης: Μιλάει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι! "Είμαι άντρας και είμαι γκέι!"

Τα αποκάλυψε όλα!

Άγγελος Μπράτης: Μιλάει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι!

"Είμαι άντρας και είμαι γκέι!" Ο Άγγελος Μπράτης, μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι, χωρίς ενδοιασμούς!

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot, ο ίδιος δεν έκρυψε τίποτα και μίλησε "ανοιχτά" για όλα όσα τον απασχολούν!

Χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε για την προσωπική του ζωή, «Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα.

Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα. Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή».

Εσείς τον έχετε δει με την μητέρα του; Είναι σαν δυο σταγόνες νερό!

Άγγελος Μπράτης: Πόσο χρονών είναι; «Με πήρε από κάτω όταν πέρασα τα...»! (Βίντεο)

Πόσο χρονών είναι ο Άγγελος Μπράτης; Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Με πήρε από κάτω όταν πέρασα τα...»!

Το μεσημέρι της Τρίτης ο κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο σχεδιαστής, μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, αλλά και για το ριάλιτι του Star. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε on air πόσο χρονών είναι και μίλησε για την περίοδο που πέρασε τη γνωστή “κρίση ηλικίας”!

Άγγελος Μπράτης: Είναι σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα του! Πήγε στο GNTM! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια:

«Όταν κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει. Η βάση μου θέλω να είναι εδώ στην Ελλάδα. Νομίζω έχω φτάσει σε μια ηλικία που θέλω να έχω μια βάση πιο σίγουρη. Νομίζω είναι θέμα ηλικίας. Τώρα που έχω κλείσει τα 40 για τα καλά. Πέρασα το καλοκαίρι τα ωραιότερα γενέθλια που έχω περάσει ποτέ μου. Έκλεισα τα 41 φέτος, πέρυσι που πέρασα τα 40 δεν ήταν τόσο εύκολο, με είχε πάρει από κάτω. Σκέφτηκα ότι θέλω να είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου, θέλω να δημιουργώ όσο μπορώ περισσότερο, να μη με σταματάει τίποτα. Τα προσωπικά μου μερικές φορές έρχονται δεύτερα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Έγινε έξαλλος ο Μπράτης με την Άννα! «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος με την Άννα! Της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Η αποψινή δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας του Star είναι να ποζάρουν τα μοντέλα στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου.

Η δοκιμασία για τα κορίτσια έφτασε στο τέλος της και στη συνέχεια τα επίδοξα μοντέλα στάθηκαν μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν τις φωτογραφίες τους.

Η φωτογραφία της Άννας όμως δεν άρεσε στους κριτές κι εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί χρησιμοποιώντας την αδιαθεσία που ένιωσε.

Τότε ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος και την ρώτησε αν θέλει να αξιολογήσουν την φωτογραφία με επιείκεια και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Ειρήνη Καζαριάν: Ξανά στο GNTM το μοντέλο! Σε ποιο ρόλο θα την δούμε;

Δείτε το σχετικό βίντεο: