Χαρά Παππά: Είδαμε την πρώην του Μπουράκ Χακί και μείναμε «κάγκελο»! Δεν πιάνει μία μπροστά της!

Δείτε το πρόσωπό της!

Χαρά Παππά: Είδαμε την πρώην του Μπουράκ Χακί και μείναμε «κάγκελο»! Δεν πιάνει μία μπροστά της!

Είδαμε την πρώην του Μπουράκ Χακί και μείναμε «κάγκελο»! Δεν πιάνει μία μπροστά στην δική μας Χαρά Παππά και σίγουρα θα συμφωνήσετε!

Ο Μπουράκ Χακί, τον οποίο το ελληνικό κοινό γνώρισε ως «Κενάν» από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, προκειμένου να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση.

Εδώ γνώρισε τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Χαράς Παππά. Από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους ήταν ολοφάνερο ότι αυτή η γνωριμία θα είχε μέλλον. Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος για 11 χρόνια με την ηθοποιό Σέμα Σιμσέκ, με την οποία χώρισε το 2012, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο. Δείτε το πρόσωπό της:

Μπουράκ Χακί πρώην σύζυγος

Χαρά Παππά: Δεν μοιάζει καθόλου με την πεθερά της! Σαν δίδυμος ο Μπουράκ Χακί με την μαμά του!

Η Χαρά Παππά δεν μοιάζει καθόλου με την πεθερά της! Σαν δίδυμος ο Μπουράκ Χακί με την μαμά του και έχουμε φωτογραφία με το πρόσωπό της!

Το γνωστό μοντέλο Χαρά Παππά σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Στη φωλιά των Κου Κου, απαντά με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του Γιώργου Κρικοριάν και δεν διστάζει να αποκαλύψει ηλικίες αλλά και όλο το παρασκήνιο της σχέσης της με τον Μπουρακ Χακί.

“Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά.

Με την ηλικία σίγουρα τον μπαμπά μου τον “χτύπησε” λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47.

Όταν φτάσαμε στο χωριό του Μπουράκ άκουσα στη διαπασών να παίζει Πάολα. Είχε βάλει ο μπαμπάς του Πάολα, είχε μόνο αυτό το cd από Ελλάδα και ήθελε να ακούει μόνο ελληνική μουσική.

Η μαμά του έλεγε στον Μπουράκ “Είναι ένας άγγελος, μην την χάσεις. Μένουμε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά επειδή πέθανε ο μπαμπάς του κι έχει χωράφια, έπρεπε να μείνουμε κάποιο καιρό στο χωριό του”. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε την μητέρα του Μπουράκ που μπορεί να μην μοιάζει καθόλου με την Χαρά Παππά αλλά είναι σαν δίδυμη με τον γιο της! Δείτε την στο πρόσωπο και θα καταλάβετε:

Μπουράκ Χακί μητέρα

Διαβάστε και τι γραψαμε για την καταγωγή της!