Καφέ της Χαράς: Σοβαρό ατύχημα για ηθοποιό της σειράς του Ant1! Τι συνέβη;

Ο λόγος για τον...

Καφέ της Χαράς: Σοβαρό ατύχημα για ηθοποιό της σειράς του Ant1! Τι συνέβη;

Μια αποκάλυψη - "βόμβα" ήρθε και έσκασε για σοβαρό ατύχημα από το Καφέ της Χαράς! Ο ηθοποιός της σειράς του Ant1 αποκάλυψε όλα όσα έγιναν! Τι συνέβη και ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ο λόγος για τον "Τρελαντώνη", ή αλλιώς τον Χάρη Γρηγορόπουλο, που σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Έλα Χαμογέλα", μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Χαρακτηριστικά είπε, «Η πιο δύσκολη στιγμή μου πάνω στη σκηνή ήταν χθες…. Χθες την ώρα που έπαιζα κάνω μια κίνηση και βλέπω ξαφνικά ότι είμαι γεμάτος αίματα. Κάπου έσκισα το δάχτυλό μου, κάπου κόπηκα, το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Δεν ένιωσα τα αίσθημα το πόνου ενώ αιμορραγούσα. Κάποια στιγμή κόλλησα δεν ήξερα τι να κάνω. Ο κόσμος μου είπε ότι φαινόταν πολύ, είχε γεμίσει το πουλόβερ γιατί έτρεχε πολύ ώρα».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Επίσης, πρόσφατα σε συνέντευξη είχε πει χαρακτηριστικά ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς: «Θέλω να ζω. Μου έχει σώσει την ζωή ο...»!

Ηθοποιός από το Καφέ της Χαρας εξομολογείται για την σειρά! «Το πιο συγκινητικό ήταν ότι όλοι ζούμε»!

«Το πιο συγκινητικό ήταν ότι όλοι ζούμε» , εξομολογείται ηθοποιός από το Καφέ της Χαρας για την σειρά!

Η σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει στις οθόνες μας και περιμένουμε με αγωνία και προσμονή τα νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Η Τζόυς Ευείδη σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το Καφέ της Χαράς! Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Επιστροφή στο Κολοκοτρωνίτσι 15 χρόνια μετά!

Μεγάλη στιγμή, κυριολεκτικά!

Συγκίνηση, χαρά… Τι απ’ όλα;

Απ’ όλα μαζί! Και συγκίνηση και χαρά. Το συναίσθημα ήταν σαν να σταματήσαμε για 15 μέρες. Και βασικά, το πιο συγκινητικό ήταν ότι όλοι ζούμε. Ακούγεται αστείο, αλλά είναι πολύ σοβαρό. Το λέω γιατί ο Σιμαρδάνης και ο Ευριπιώτης δεν είναι πια μαζί μας, ούτε η Τζέσυ Παπουτσή. Και μόνο που ζούμε, λοιπόν, είναι πανηγύρι. Αγαπιόμαστε από την πρώτη στιγμή.

Πόσο έχει αλλάξει η Σταυρούλα αυτά τα χρόνια;

Ελάχιστα, δυστυχώς! Έχει καταβάλει επίπονες προσπάθειες η κακομοίρα, ας μην την κακολογούμε. Πάντα προσπαθεί.

Εσείς έχετε αλλάξει;

Εγώ είμαι αντίστοιχη της Σταυρούλας! Είμαι όλο μεγάλες αποφάσεις και αλλάζω τόσο όσο αντέχω.

Τι έκανε τη συγκεκριμένη σειρά τόσο επιτυχημένη;

Έγιναν πάρα πολλές σπέκουλες για το τι ήταν αυτό. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν η καθαρότητα του γραψίματος του Χάρη και της Άννας. Με τους πεντακάθαρους χαρακτήρες, που δεν μπέρδευαν τον κόσμο και είχαν την τακτοποίηση του παλιού σινεμά. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γράφουν καταπληκτικά. Είναι σαν να γράφουν μέσα στο στόμα σου, γιατί είναι τόσο άρτιο το κείμενό τους, ώστε αρκεί να το πεις, δεν χρειάζεται ούτε να το παίξεις.

Επίσης, πρόσφατα σε συνέντευξη είχε πει χαρακτηριστικά ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς: «Θέλω να ζω. Μου έχει σώσει την ζωή ο...»!