Μαρία Μπεκατώρου: Αλλαγή για την παρουσιάστρια του YFSF στον Ant1!

Τι έκανε;

Μαρία Μπεκατώρου: Αλλαγή για την παρουσιάστρια του YFSF στον Ant1!

Μια αλλαγή θέλησε να κάνει η Μαρία Μπεκατώρου και "έριξε" τα social media! H παρουσιάστρια του YFSF του Ant1 και όμως το τόλμησε και δεν θα την αναγνωρίσετε!

H παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κομμωτήριο και πειραματίστηκε με ένα διαφορετικό look, και έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Και αυτό γιατί έκανε τα μαλλιά της πλατινέ και κοντά! Μπορεί μεν να μην είναι το κανονικό της μαλλί, αλλά μια περούκα, ωστόσο και πάλι τα σχόλια έπεσαν "βροχή"!

Μαρία Μπεκατώρου μαλλιά

Έχετε διαβάσει και τι είπε η Μιμή Ντενίση για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1;

YFSF: Τα πάνω κάτω με την Μαρία Μπεκατώρου στον Ant1! Τι... έρχεται;

Το YFSF πλησιάζει και η Μαρία Μπεκατώρου ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στον Ant1, με τη νέα σεζόν να είναι γεμάτη εκπλήξεις και πρόσωπα έκπληξη! Μάθετε αναλυτικά τι έρχεται σε λίγες μέρες!

Πριν ακόμα αρχίσει το show, τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και όχι άδικα! Πολύς λόγος έγινε για τη συμμετοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.

Από τη μεριά του ο ηθοποιός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία εξήγησε την επιλογή του να βρίσκεται στο show και ξεκαθάρισε πως ο νόμος τον καλύπτει.

Και ενώ ο ηθοποιός παραμένει στην επιτροπή του ΥFSF 6, αποχωρεί από αυτήν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Μιμή Ντενίση. Τη θέση της θα πάρει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δημήτρης Σταρόβας και Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζουν κανονικά στο σόου. Η πεντάδα των ανδρών παικτών αποτελείται από τους Λάμπη Λιβιεράτο, Γιώργο Χρανιώτη, Στέφανο Μουαγκιέ, Νικόλα Ραπτάκη και Ηλία Μπόγδανο. Οι πέντε γυναίκες που θα διαγωνιστούν στο «Familiar» είναι η Ευρυδίκη, η Μαρία Ανδρούτσου, η Δανάη Λουκάκη, η Τάνια Μπρεάζου και η Κατερίνα Κουκουράκη.

Μαρία Μπεκατώρου: Αν εμφανιστεί έτσι στο YFSF του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει χαμό! Η φωτογραφία με το πρόσωπό της...

Αν εμφανιστεί έτσι στο YFSF του ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου θα προκαλέσει χαμό! Η φωτογραφία με το πρόσωπό της όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μένει μόνο λίγος καιρός μέχρι να ξαναβγεί το show του ΑΝΤ1 στον αέρα και η Μαρία Μπεκατώρου μετράει αντίστροφα. Με μια της φωτογραφία χτες, προκάλεσε χαμό αφού η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε στο Instagram όπως δεν την έχουμε ξαναδεί... ξεκάθαρα!

Με στενό φόρεμα, φανερά αδυνατισμένη και λαμπερή όπως πάντα, η Μαρία Μπεκατώρου έβγαλε προς τα έξω την πιο ερωτική πλευρά της! Σίγουρα πάντως αν βγει έτσι στον αέρα θα κάνει τα μηχανάκια της AGB να εκραγούν! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έχετε διαβάσει και τι είπε η Μιμή Ντενίση για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1;