Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το παρατσούκλι της από μικρή! Έτσι την φωνάζει και ο Snik!

Δεν σας πάει το μυαλό!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το παρατσούκλι της από μικρή! Έτσι την φωνάζει και ο Snik!

Αυτό είναι το παρατσούκλι της Ηλιάνα Παπαγεωργίου από μικρή! Και όμως το αποκάλυψε και σίγουρα έτσι την φωνάζει και ο Snik, ακόμη και τώρα!

Η ίδια ως λάτρης των social media, αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία από τα παλιά!

Σε αυτή τη φωτογραφία λοιπόν, εκτός του ότι φαίνεται πως ήταν από μπέμπα κούκλα, η ίδια αποκάλυψε και το παρατσούκλι που της είχαν δώσει οι δικοί της, ενώ μάλιστα ζήτησε από τους θαυμαστές της να την χαρακτηρίσουν και εκείνοι με τα δικά τους nicknames.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρατσούκλι

Εσείς το ξέρατε πως η σχέση του μοντέλου με τον τραγουδιστή έχει γίνει talk of the town, παρόλα αυτά όταν την ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αποφεύγει να τους απαντήσει; Ωστόσο οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Έτσι την βλέπει ο Snik όταν ξυπνάει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Έτσι την βλέπει ο Snik όταν ξυπνάει και δείτε πόση διαφορά έχει από το... βαμμένο της!

Η κριτής του GNTM, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, έκανε κίνηση ματ και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Άλλωστε, είναι μία καλλονή και δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να εντυπωσιάσει τον καλό της, Snik αλλά και τον κόσμο των social media!

Όπως θα δείτε, το πρόσωπό της είναι χωρίς ούτε ένα ψεγάδι και είτε με μακιγιάζ, είτε χωρίς, δεν έχει μεγάλη διαφορά η εικόνα της! Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

Την έχετε δει και με το κατακόκκινο φόρεμά της που άναψε φωτιές;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφη, χωρίς τον Snik στο πλευρό της! Είδε τους φωτογράφους και έκρυβε το πρόσωπό της αλλά έγινε τσακωτή!

Η ίδια, αν και ήταν μαζί με τον Snik στο Μιλάνο, και μάλιστα εκείνος έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις του, τελικά στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε μόνη!

Ωστόσο, δίπλα της είχε την θαρραλέα Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι και η μάνατζέρ της! Η Ηλιάνα, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση για κουβέντα και μόλις είδε φωτογράφους, έβαλε κουκούλα για να κρύψει το πρόσωπό της. Φυσικά, μην μπορώντας να κάνει αλλιώς στάθηκε και μίλησε στις κάμερες αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη διάθεση. Δείτε καρέ - καρέ την αντίδραση της κατά την άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άβαφηΗλιάνα Παπαγεωργίου snikΗλιάνα Παπαγεωργίου snik φωτογράφοιΗλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς τον Snik