Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της και μείναμε "κάγκελο"! Αποκάλυψη - "βόμβα"!

Πόσο είναι;

Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της και μείναμε

Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της στον αέρα και μείναμε "κάγκελο"! Τα πόσα έχει κλείσει η παρουσιάστρια και ποια η αντίδραση των υπόλοιπων; Αποκάλυψη "βόμβα" έκανε η ίδια!

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Πασχάλη, της "ξέφυγε" το νούμερο στον αέρα!

Χαρακτηριστικά είπε, «55 plus είμαι εγώ. Όχι δεν είμαι 55 plus! Δεν είμαι. Με βάζετε και λέω πράγματα που δεν ισχύουν». Τότε ήταν που όλοι ξέσπασαν σε γέλια και η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να τους κάνει να σταματήσουν.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση και για μία κόντρα που ξέσπασε με την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

Ναταλία Γερμανού: Ευχήθηκε στον αέρα στον πρώην σύζυγο της! «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση»!

Η Ναταλία Γερμανού δε δίστασε στιγμή και με το που ξεκίνησε η σημερινή της εκπομπή, ευχήθηκε on air στον πρώην σύντροφό της Θάνο Καλλίρη για τη γιορτή του! «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Θάνο Καλλίρη, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

Έτσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή του είπε χρόνια πολλά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πάρει θέση και για μία κόντρα που ξέσπασε με την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

Ναταλία Γερμανού: Πρώην σύντροφός της βγάζει στην "φόρα" το περιστατικό που έκρυψαν!

Πρώην σύντροφός της Ναταλία Γερμανού, βγάζει στην "φόρα" το περιστατικό που έκρυψαν τόσα χρόνια! Δεν θα πιστέψετε τι ήθελαν να κρατήσουν μυστικό!

Ο ίδιος μίλησε για τα πάντα σε πρόσφατη συνέντευξη,που παραχώρησε στην Μαρία Βλάχου από την εκπομπή "Μεσημέρι yes".

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό που του είχε συμβεί μαζί με την Ναταλία Γερμανού. Όπως αποκάλυψε όταν έκαναν ταξίδι μαζί, τους είχαν μπερδέψει με ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά!