Χωρισμός - "βόμβα" για γνωστό πολιτικό! Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους;

O λόγος για τους...

Χωρισμός -

Νέος χωρισμός - "βόμβα" έσκασε για γνωστό πολιτικό! Ποιο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από τόσα χρόνια;

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από δέκα χρόνια γάμου.

χωρισμός πολιτικός

Την αποκάλυψη του τέλους έκανε η πολιτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ωστόσο, μίλησε μαζί της για τα όσα ακούγονται περί νέου έρωτα με τον Μίνωα Μάτσα και εκείνη τους απάντησε, «Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη δημόσια σφαίρα, έχω σαν βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό από όλους και όλες, ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία».

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή και η είδηση του χωρισμού, ενός ακόμη γνωστού ζευγαριού, ανάμεσα στο οποίο μπήκε η πεθερά!

Χωρισμός "βόμβα" στην πολιτική σκήνη! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του!

Σαν "βόμβα" έσκασε αυτός ο χωρισμός στην ελληνική πολιτική σκηνή, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από λίγες μέρες! Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι της κυβέρνησης ωστόσο το αποφάσισε και έδωσε οριστικό τέλος στο γάμο του!

Οι κοινοί γνωστοί του ζευγαριού γνώριζαν την είδηση του χωρισμού τους ήδη από το φθινόπωρο, ωστόσο δεν θέλησαν να αφήσουν την είδηση να διαρρεύσει.

Ακόμη ένας χωρισμός που ήρθε ως έκπληξη για όλη τη χώρα, αφού πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή και η είδηση για το τέλος της σχέσης κορυφαίου ηθοποιού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και τη Δόμνα Μιχαηλίδου, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο στενός κύκλος του ζευγαριού αναφέρει πως η "ρήξη" ήρθε μάλλον από την πλευρά του υφυπουργού Εργασίας, ο οποίος διαφώνησε με μία σειρά πολιτικών θεμάτων που απασχόλησαν τη σύζυγό του.

χωρισμός ζευγάρι πολιτικής

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από 5 χρόνια σχέσης!

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Οι δυο τους το αποφάσισαν και τα "έσπασαν" μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που ο κόσμος λάτρευε κυριολεκτικά! Δύο πανέμορφοι ηθοποιοί που ζούσαν τον έρωτά τους και έμοιαζαν σαν να μην μπορούσε να τους χωρίσει τίποτα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η κρίση στη σχέση τους, τους οδήγησε στον χωρισμό!

Ο λόγος για τον Matt Smith και τη Lilly James! Ο πρώτος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown», ενώ η δεύτερη έκανε το πρώτο της βήμα στον κόσμο του Hollywood στην ταινία Σταχτοπούτα, όπου πρωταγωνίστησε.

Ο χωρισμός τους φυσικά μας θυμίζει και το άσχημο διαζύγιο του πανέμορφου ηθοποιού Channing Tatum, ο οποίος χώρισε με την αγαπημένη του μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η σχέση τους κρατούσε από το 2014 ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να τα έχουν σπάσει εδώ και καιρό μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, τους έκαναν να έρθουν πιο κοντά με άλλους!

χωρισμός στη showbiz