Τα Φιλαράκια: Η Jennifer Aniston έβαλε και πάλι την ποδιά της Rachel! Viral η επιστροφή της!

Αδιανόητο σκηνικό!

Τα Φιλαράκια: Η Jennifer Aniston έβαλε και πάλι την ποδιά της Rachel! Viral η επιστροφή της!

Και όμως η Jennifer Aniston έβαλε και πάλι την ποδιά της Rachel και έκανε δυναμικό comeback στα "Φιλαράκια"! Viral η επιστροφή της!

Η ηθοποιός θέλησε να βοηθήσει την φίλη της Έλεν ντε Τζένερις, αφού εκείνη δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην εκπομπή της λόγω υποχρεώσεων!

Τότε ήταν που σκέφτηκε να κάνει μια φάρσα σε θαυμαστές της σειράς. Πήγε λοιπόν στο Central Perk, το οποία φιλοξενείται ακόμη στο κτήριο και εκεί που τους ρώταγαν ερωτήσεις, η ίδια ξεπρόβαλε αιφνιδιαστικά πίσω από τον καναπέ μπροστά σε όλους.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών όπως καταλαβαίνεται ήταν επικές. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Σοκ ωστόσο έχει προκαλέσει το «αστρονομικό» ποσό το που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς ακόμη και σήμερα!

Τα Φιλαράκια: Δεν το περίμενε κανείς! Ο ρόλος της "Rachel" είχε δοθεί σε άλλη ηθοποιό! Της τον "έκλεψε" η Jennifer Anniston!

Δεν το περίμενε κανείς αυτό για την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια»! Ο χαρακτήρας της "Rachel" που σημάδεψε τη σειρά, είχε αρχικά δοθεί σε μία άλλη ηθοποιό. Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Jennifer Anniston, της τον "έκλεψε"!

Η Jennifer Anniston ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα από την αγαπημένη ξένη σειρά που λατρέψαμε όλοι. Με το ρόλο της "Rachel" κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να κατακτήσει τόσο τον αντρικό όσο και το γυναικείο πληθυσμό!

Ωστόσο οι δημιουργοί της σειράς είχαν επιλέξει άλλη παίκτρια να ενσαρκώσει το ρόλο της μοιραίας Rachel! Ήταν και πάλι ξανθιά αλλά σίγουρα υστερούσε σε ομορφιά.

Βέβαια το cast άλλαξε πολλές φορές ενώ οι ρόλοι των ηθοποιών πέρασαν από 40 κύματα για να καταλήξουν στην τελική μορφή της σειράς.

Ο λόγος για την Tea Leoni, η οποία αρχικά είχε πάρει το ρόλο, ωστόσο στη συνέχεια έγινε και πάλι casting, για να καταλήξουν οι δημιουργοί στην Jennifer Anniston!

Tea Leoni

6 τραγικά λάθη στη σειρά Τα Φιλαράκια που δεν είχε παρατηρήσεις κανείς! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Φωτογραφίες - απόδειξη από τα 6 τραγικά λάθη που έγιναν στην σειρά του STAR, Τα Φιλαράκια, που δεν είχε παρατηρήσεις κανείς!

Μία από τις πολυαγαπημένες μας σειρές είναι τα «Φιλαράκια», και όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα τη βαρεθούμε ποτέ! Αποδεικνύεται όμως ότι σε αρκετές σκηνές οι ηθοποιοί έχουν αντικατασταθεί χωρίς να καταλάβουμε τίποτα!

Δείτε λοιπόν μερικά στιγμιότυπα που ελάχιστοι έδωσαν σημασία.

Αυτή δεν είναι η Μόνικα!
Πού: Σεζόν 8, επεισόδιο 5ο

STAR φιλαράκια επιστρέφουν

Η Rachel μεταμορφώνεται σε ένα παράξενο κορίτσι με καρό πουκάμισο
Πού: Σεζόν 9, επεισόδιο 15ο

Φιλαράκια τραγικά λάθη στη σειρά του STAR

Εμφανίζεται ένας άλλος «Ross» με άλλα ρούχα και κρατάει ένα ροζ βιβλίο
Που: Σεζόν 9, επεισόδιο 16ο

λάθη στη σειρά φιλαράκια

Φυσικά, αυτός είναι ένας σωσίας, που αντικαθιστά τον βασικό χαρακτήρα, όταν ο ηθοποιός πρέπει να απουσιάσει την ημέρα των γυρισμάτων. Αλλά εμείς γιατί δεν το προσέξαμε νωρίτερα;

Ακόμη και το διαμέρισμα μυστηριωδώς αλλάζει αριθμό
Που: Σεζόν 1, επεισόδιο 1ο και 9ο

star σειρά φιλαράκια

Στη σειρά, αντικαθιστούν όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά ακόμη και … διαμερίσματα. Οι πιο παρατηρητικοί θεατές θα προσέξουν ότι τα διαμερίσματα με τους αριθμούς «4» και «5» μετατρέπονται σε «19» και «20» σε μερικά επεισόδια! Οι δημιουργοί της σειράς δικαιολόγησαν αυτό το γεγονός ότι ο όροφος που ζουν οι χαρακτήρες, αρμόζει ένας μεγαλύτερος αριθμός διαμερίσματος.

Μέσα σε 7 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται μία επιγραφή, και εμφανίζεται μια άλλη
Που: Σεζόν 4η, επεισόδιο 20ο

friends star

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στον πίνακα γράφει «Κακά» και αντικαθίσταται σε «Βγες έξω!»

Η επιγραφή της κάμερας δείχνει το ίδιο και από την άλλη μεριά του τζαμιού
Που: Σε όλες τις σεζόν

φιλαράκια σειρά