Καφέ της Χαράς: Πρωταγωνιστής της σειράς "έριξε" πόρτα στο YFSF! Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Ο λόγος για τον...

Καφέ της Χαράς: Πρωταγωνιστής της σειράς

Και όμως, πρωταγωνιστής της σειράς Καφέ της Χαράς "έριξε" πόρτα στο YFSF! Δεν θα πιστέψετε για ποιο πρόσωπο μιλάμε! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε για όλα και έκανε και μια αποκάλυψη - βόμβα!

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα! Μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας ο ίδιος μίλησε για όλα όσα ακούγονται, και μίλησε και για την πρόταση που δέχθηκε να βρεθεί στο YFSF!

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλος θόρυβος με τον Αλέξη Γεωργούλη, γιατί ενώ οι περισσότεροι ευρωβουλευτές βρίσκονται στις Βρυξέλλες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, εκείνος κάθε Τετάρτη θα έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar». Εσύ τι θα έκανες στη θέση του;

Δεν έχω συζητήσει με τον Αλέξη για να ξέρω πώς είναι το πρόγραμμά του και πώς εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οταν συναντηθήκαμε, του ευχήθηκα «καλή σταδιοδρομία», όπως κι εκείνος αντίστοιχα σε εμένα, αλλά δεν μιλήσαμε διεξοδικά. Εγινε και σε εμένα κρούση να είμαι στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar». Αρνήθηκα γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί, να κάνω το «Καφέ» και παράλληλα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου στην περιφέρεια. Και, φαντάζομαι, η ευθύνη ενός σίριαλ δεν συγκρίνεται με το να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει εκείνος. Προφανώς στο πρόγραμμα του Αλέξη θα χωράει και το «Your Face Sounds Familiar». Αν τον συναντήσω ξανά, θα τον ρωτήσω πώς τα προλαβαίνει όλα, γιατί μου είναι εξαιρετικά συμπαθής.

Αν σου γινόταν πρόταση να κατέβεις στις επόμενες εκλογές ως βουλευτής, θα την αποδεχόσουν;

Μου έχουν ζητήσει να κατέβω για βουλευτής και το αρνήθηκα. Ακόμη και τώρα που εκλέχθηκα στην Περιφέρεια της Αθήνας, αυτό που θέλω είναι να κάνω έργο και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα. Δεν ξέρω αν θα κάνω ένα επόμενο βήμα. Ο Γιώργος Πατούλης μου λέει «σιγά μην αφήσεις εσύ την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Προς το παρόν θέλω να εργαστώ για να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι συμπολίτες μου που με ψήφισαν. Από εκεί και πέρα, επειδή είμαι ενεργός καλλιτεχνικά και όχι ένας ηθοποιός σε αποδρομή, που προσπαθεί να εξαργυρώσει τη φήμη του για να βρει μια τρύπα να τρυπώσει, δεν ξέρω αν θα μπορώ να συνδυάσω αυτές τις δύο ιδιότητες. Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις μια καριέρα πρώτης γραμμής με ένα νευραλγικό πόστο στην πολιτική. Δεν μπορώ, λοιπόν, να σου πω με σιγουριά τι θα κάνω στο μέλλον. Προς το παρόν, χαίρομαι που με ό,τι καταπιάνομαι αποδίδει και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα τρελά νούμερα τηλεθέασης που κάνει κάθε Παρασκευή!

Καφέ της Χαράς: Σοβαρό ατύχημα για ηθοποιό της σειράς του Ant1! Τι συνέβη;

Μια αποκάλυψη - "βόμβα" ήρθε και έσκασε για σοβαρό ατύχημα από το Καφέ της Χαράς! Ο ηθοποιός της σειράς του Ant1 αποκάλυψε όλα όσα έγιναν! Τι συνέβη και ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ο λόγος για τον "Τρελαντώνη", ή αλλιώς τον Χάρη Γρηγορόπουλο, που σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Έλα Χαμογέλα", μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Χαρακτηριστικά είπε, «Η πιο δύσκολη στιγμή μου πάνω στη σκηνή ήταν χθες…. Χθες την ώρα που έπαιζα κάνω μια κίνηση και βλέπω ξαφνικά ότι είμαι γεμάτος αίματα. Κάπου έσκισα το δάχτυλό μου, κάπου κόπηκα, το χέρι μου ήταν γεμάτο αίματα. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Δεν ένιωσα τα αίσθημα το πόνου ενώ αιμορραγούσα. Κάποια στιγμή κόλλησα δεν ήξερα τι να κάνω. Ο κόσμος μου είπε ότι φαινόταν πολύ, είχε γεμίσει το πουλόβερ γιατί έτρεχε πολύ ώρα».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Επίσης, πρόσφατα σε συνέντευξη είχε πει χαρακτηριστικά ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς: «Θέλω να ζω. Μου έχει σώσει την ζωή ο...»!

YFSF: Τα γυρίσματα για το τρέιλερ ξεκίνησαν! Τι μας περιμένει;

Τα γυρίσματα για το YFSF ξεκίνησαν και το τρέιλερ που μας ετοιμάζουν, θα είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ! Τι μας περιμένει και τι δήλωσαν οι κριτές;

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και η Άννα Ζηρδέλη βρέθηκαν στα παρασκήνια της φωτογράφισης και στα γυρίσματα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, η πρεμιέρα της εκπομπής, με παρουσιάστρια της Μαρία Μπεκατώρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΑΝΤ1, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις! Οι δέκα συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» όλα είναι δυνατά.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή, και την απόφαση του να εμφανίζεται κανονικά στο YFSF.