Γιάννης Σπαλιάρας: Νέες δηλώσεις! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Τι αποκάλυψε;

Γιάννης Σπαλιάρας: Νέες δηλώσεις! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Νέες δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας! Ποια η κατάσταση της υγείας του; Τι δήλωσε ο ίδιος για το περιστατικό που του συνέβη;

Ο ίδιος μίλησε για όλα και αποκάλυψε σε τι κατάσταση βρίσκεται!

Χαρακτηριστικά είπε, «Κάποιος ιός είναι με πυρετό, αδυναμία και ζαλάδα. Έχω πάρει αρκετά φάρμακα, είμαι ήδη καλύτερα. Δεν ξέρω πώς αρρώστησα. Εντάξει, έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, είμαι πολύ κοινωνικός γενικά, δίνω χέρι σε ανθρώπους, μαϊμούδες, άλογα. Βρίσκομαι στο Qeshm Island, είναι ένα νησάκι στον περσικό κόλπο, είναι συνέχεια καλοκαίρι εδώ. Όταν φύγαμε από την Τεχεράνη χιόνιζε και ήρθαμε εδώ και είναι περίπου 25 βαθμοί. Τώρα, από -5 στους 25 είναι σοκ, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι τόσο μεγάλη απόκλιση και σε πολλές άλλες χώρες».

Πριν λίγες ημέρες έσκασε η είδηση πως οι περιπέτειες για τον ίδιο δεν έχουν τελειώσει. Στα δικαστήρια ο ηθοποιός! Ποιος τον μηνύει και γιατί;

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Γιάννη Σπαλιάρα, τις οποίες και μπορείτε να δείτε στην συνέχεια του άρθρου, να βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Ιραν κι εγώ εννοείται πως το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω μαζί του για να δω τι συμβαίνει και μαντέψτε! Έμαθα τον λόγο που μπήκε και θα σας τον αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται αυτή την περίοδο εκτός Ελλάδας λόγω γυρισμάτων που κάνει αφού πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά του Netflix όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δυστυχώς πριν από λίγες ώρες, όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος, αισθάνθηκε κάποια αδυναμία, ζαλάδα και ανέβασε υψηλό πυρετό έτσι μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις!

Η διάγνωση ήταν κάποιος ιός, περαστικός ευτυχώς.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση!

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σπαλιάρας! Φωτογραφίες και βίντεο από το κρεβάτι με τον ορό!

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το κρεβάτι με τον ορό στο χέρι του.

Στο Ιράν βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο και ηθοποιός, όπου πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά του Netflix όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην χώρα φαίνεται πως είχε μια περιπέτεια στην υγεία του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο με τον ορό στο χέρι, χωρίς να αποκαλύπτει τι συνέβη.

Νοσοκομείο

Γιάννης Σπαλιάρας στο νοσοκομείο

Σπαλιάρας Netflix

Ιράν σειρά

Πριν λίγες ημέρες έσκασε η είδηση πως οι περιπέτειες για τον ίδιο δεν έχουν τελειώσει. Στα δικαστήρια ο ηθοποιός! Ποιος τον μηνύει και γιατί;