Grammy 2020: Αδιανόητο περιστατικό στην σκηνή! Γνωστός τραγουδιστής είχε φαγητό στα δόντια του!

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Grammy 2020: Αδιανόητο περιστατικό στην σκηνή! Γνωστός τραγουδιστής είχε φαγητό στα δόντια του!

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην φετινή σκηνή των Grammy 2020! Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός τραγουδιστής είχε φαγητό στα δόντια του την ώρα που τραγουδούσε!

Ο ίδιος βγήκε μαζί με τα αδέρφια του που έχουν και μπάντα μαζί και "τράβηξε" όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά για διαφορετικό λόγο από ότι περίμενε!

Ο λόγος για τον Nick Jonas, των Jonas Brothers, που ένας από τους θαυμαστές του, τον "τσάκωσε" να έχει φαγητό στα δόντια την ώρα που τραγουδούσε on stage.

Grammy 2020 τραγουδιστής φαγητό

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter δεν κρατήθηκε και δημιουργήθηκε "σάλος" με το στιγμιότυπο.

Grammy nick jonas

Αποτέλεσμα να το δει και ο ίδιος ο τραγουδιστής και να απαντάει χιουμοριστικά, «Τουλάχιστον, όλοι σας ξέρετε πως τρώω τα λαχανικά μου».

 Grammy 2020 τραγουδιστής

Εσείς είχατε δει την λαμπερή εμφάνιση του Αντζούν με την Σεϊμα στο κόκκινο χαλί των grammy awards που είχε "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα;

Grammy: Ράγισαν καρδιές! Η στιγμή που η Αλίσια Κις τραγούδησε για τον Κόμπι Μπράιαντ

Ράγισαν καρδιές στα Grammy την στιγμή που η Αλίσις Κις αποχαιρέτησε και τραγούδησε στην σκηνή για τον Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε τόσο άδικα.

«Κόμπι σ' αγαπάμε» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και οικοδέσποινα της βραδιάς, αφιερώνοντας του στην συνέχεια ένα τραγούδι των Boys II Men.

Ο 41χρονος θρύλος του NBA, η 13χρονη κόρη και εννέα ακόμα άτομα είχε σκοτωθεί κατά τη συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια λίγες ώρες νωρίτερα.

Η διοργάνωση έγινε το γήπεδο των LA Lakers που διέπρεψε ο Κόμπι Μπράιαντ.

«Βρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Κόμπι Μπράιαντ, και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Λέικερς, στον χώρο που έκτισε ο Κόμπι Μπράιαντ. Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ» είπε η τραγουδίστρια.

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του