Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής της πήρε την κόρη τους αγκαλιά και το πρόσωπό του φωτίστηκε! Η πιο ωραία φωτογραφία για σήμερα!

Λιώσαμε!

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής της πήρε την κόρη τους αγκαλιά και το πρόσωπό του φωτίστηκε! Η πιο ωραία φωτογραφία για σήμερα!

Χαμός με την Ελένη Χατζίδου! Ο Ετεοκλής της πήρε την κόρη τους αγκαλιά και το πρόσωπό του φωτίστηκε! Η πιο ωραία φωτογραφία για σήμερα και ο ίδιος δηλώνει κλασικός χαζομπαμπάς!

Ο Ετεοκλής Παύλου έβαλε το τζινάκι του και πήρε στην αγκαλιά του την Μελίτα - Δήμητρα! Η Ελένη Χατζίδου τράβηξε την φωτογραφία και είναι ξεκάθαρα ό,τι πιο όμορφη είδαμε σήμερα.

Άλλωστε η μικρή είναι η μεγάλη αδυναμία και των δύο, μιας και τους έχει κλέψει την καρδιά! Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και αχώριστο, μιας και μέχρι και στην γυμναστική πάνε πακέτο!

Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο Ετεοκλής είναι ο personal trainer της Ελένης και την γύμναζε ακόμα και στην εγκυμοσύνη! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου: Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της, μετά την γέννηση της κόρης της!

Η αλλαγή που έκανε η Ελένη Χατζίδου στο πρόσωπό της, μετά την γέννηση της κόρης της! Τι «πείραξε» αλλά της πάει πολύ;

Η ίδια, βρίσκεται σε φάση ανανέωσης μετά την εγκυμοσύνη και πέρα από το έχει χάσει πολλά κιλά, έκανε και κάτι στο πρόσωπό της! Μάλιστα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, το δημοσίευσε στο Instagram της.

Η Ελένη Χατζίδου, έβαλε στις βλεφαρίδες της extensions και τόνισε ακόμα περισσότερο το βλέμμα της. Η αλλαγή στο πρόσωπο της πήγε πολύ και «φώτισε» ακόμα περισσότερο τα υπέροχα μάτια της. Ιδού λοιπόν:

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της ντυμένη σαν ροζ «κουφέτο»! Ίδια ο Ετεοκλής...

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου ντυμένη σαν ροζ «κουφέτο»! Ίδια ο Ετεοκλής η μικρή Μελίτα και θα σας πάρει το μυαλό!

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε εχτές την πιο γλυκιά φωτογραφία της κορούλα της! Όπως θα δείτε στην σχετική δημοσίευση, το κοριτσάκι είναι όλο ντυμένο σαν ροζ κουφετάκι.

Φοράει φούστα από τούλι, και κορδέλα με έναν διακοσμητικό φουντωτό φιόγκο! Μάλιστα στην εν λόγω φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε και κάποια χαρακτηριστικά της, από τα οποία συμπεραίνουμε ότι είναι ίδια ο Ετεοκλής Παύλου!

Δείτε την αλλά δείτε και μια ακόμα που αποδεικνύει ότι ο Ετεοκλής είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς: