Ελένη Μενεγάκη: Τους "τελείωσε" όλους με λίγες λέξεις! Το μήνυμα που δημιούργησε ερωτηματικά!

Τι έγραψε;

Ελένη Μενεγάκη: Τους

Η Ελένη Μενεγάκη, βρήκε και πάλι τον τρόπο και με λίγες μόνο λέξεις, τους "τελείωσε" όλους! Το μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και έφερα τα πάνω κάτω!

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, με την παρουσιάστρια να μην τοποθετείται προς το παρόν επί του θέματος.

Ωστόσο σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, και από κάτω έγραψε:

"Ματια που ευκολα γελουν μα και μπορουν να κλαψουν ειναι τα ματια που πονουν και δεν μπορουν να βλαψουν !
(Ξερετε αν ειναι μαντιναδα Κρητικη ?)"

Για το ζήτημα της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ελένη: Η επιστολή της στον σταθμό για το οριστικό τέλος! Τι συνέβη;

Η επιστολή της Ελένη Μενεγάκη που έστειλε στον σταθμό για το οριστικό τέλος ήρθε στο φως! Τι συνέβη και τι αποκάλυψε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα για την εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον σταθμό ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία τους!

Αν και ακούγονται διάφορα για τους λόγους που αποφάσισε να μην συνεχίσει, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στον αέρα του Πρωινού, «Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά… Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις… Ξέρω όμως ότι ο Alpha γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος…»

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει οριστικά από την τηλεόραση; Θα αφιερωθεί στον Μάκη και τα παιδιά της!

Τι θα γίνει τελικά με το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη; Φεύγει οριστικά από την τηλεόραση για να αφιερωθεί στον Μάκη και τα παιδιά της ή όχι;

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον της στον Alpha, με την φετινή σεζόν να είναι και η τελευταία της συνεργασία με τον σταθμό!

Η ανακοίνωση ωστόσο είχε γίνει και στο παρελθόν με έμμεσο τρόπο, χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα, το οποίο συζητήθηκε και στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, η Ελένη Μενεγάκη, φεύγει από τον Alpha. Και αυτό γιατί θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.